Home page

Haber Menüsü


Ahmet ve Mehmet, Beşiktaş’ta
 
Beşiktaş, Galatasaraylı Ahmet Yıldırım ve Mehmet Aksu ile 3’er yıllık sözleşme imzaladı. İki futbolcuyu karşılık sarı kırmızılı takıma Ayhan verildi.  

 
İstanbul
AA
27 Haziran—  Teknik Direktör Christoph Daum’un yeni sezonda takımda görmek istemediği Ayhan Akman’a karşılık, sarı-kırmızılı kulüpten artı 500 bin dolarla birlikte alınan Ahmet Yıldırım ve Mehmet Aksu, Akaretler’deki kulüp binasında düzenlenen törenle, kendilerini 3’er yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladılar.

   
 
NTVMSNBC Reklam  
 

  İmza törenine, kulüp asbaşkanı Yıldırım Demirören ile yönetim kurulu üyesi Fikret Orman ve siyah-beyazlı takımın menajeri Sinan Engin katıldı.
       1993-94 sezonunda İzmirspor’dan Fenerbahçe’ye transfer olan Ahmet Yıldırım, sarı-lacivertli takımda teknik direktör Holger Osieck tarafından beğenilmeyerek, hiçbir resmi maç oynamadan Ankaragücü’ne verildi.
       Başkent ekibinde sergilediği oyunla göze giren Ahmet Yıldırım, daha sonra İstanbulspor’a, oradan da Galatasaray’a transfer oldu. Sarı-kırmızılı takımda 2 sezon forma giyen 27 yaşındaki futbolcu, savunma ve orta alanda görev yapıyor.
       Geçen sezon Malatyaspor’da kiralık olarak forma giyen forvet oyuncusu Mehmet Aksu ise 21 yaşında.
       Ahmet ve Mehmet‘in kendilerini siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalamalarının ardından bir açıklama yapan Beşiktaş asbaşkanı Yıldırım Demirören, düşündükleri transferleri bir bir gerçekleştirdiklerini belirterek, “Yeni transferlerden Ahmet’in tecrübesinden, Mehmet’in de gençliğinden yararlanacağız” diye konuştu.
       
AHMET: BEŞİKTAŞ’TA OLMAKTAN MUTLUYUM
       Beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Ahmet Yıldırım ise siyah-beyazlı formayı giyecek olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Ahmet, Galatasaray Kulübü‘nden ayrılmaktan çok oradaki arkadaşlık ortamından uzuklaştığı için üzgün olduğunu ifade ederek, “Artık Beşiktaş‘ın başarısı için ter dökeceğim. Formayı kapıp, Beşiktaş’ın şampiyon olması için elimden geleni yapacağım” şeklinde konuştu.
       Sezonun bitmesinden sonra, Galatasaray’da kalmayı düşündüğünü belirten Ahmet, “Ben ayrılmak istemiyordum. Ancak yöneticilerle yaptığım görüşmelerde bana çelişkili teklifler geldi. Yöneticiler bazı görüşmelerde bana takımda kalabileceğimi, bazılarında ise takımdan gönderileceğimi söylediler. Ama Beşiktaş’ta olduğum için de mutluyum” diye konuştu.
       
MEHMET: ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM
       Beşiktaş‘ın diğer transferi Mehmet Aksu ise geçen sezon İkinci Lig‘de Malatyaspor forması altında şampiyonluk yaşadığını, bu sezonda aynı başarıyı Beşiktaş‘ta yaşamak istediğini ifade etti. Mehmet, Beşiktaş ile sözleşme imzaladığı için mutlu olduğunu belirterek, “Çocukluğumdan bu yana tek hayalim vardı, o da BJK İnönü Stadı‘nın kapalı tribünün önünde top oynamak. Attığım imzayla bu hayalimi gerçekleştirme şansını elde ettim” dedi. Mehmet, basın mensuplarının, “Bursaspor‘dan da teklif vardı, niye Beşiktaş‘ı seçtin?” sorusunu, “Bursaspor da ciddi bir teklif yaptı ama Beşiktaş gibi büyük bir camiaya gelmeyi tercih ettim” diye yanıtladı.
       
BEŞİKTAŞ ARTIK PUMA GİYECEK
       Beşiktaş, Puma Spor Giyim Firması ile 2 yıllık anlaşma yaptı. Beşiktaş Kulübü’nden yapılan yazılı açıklamada, yeni sezondan itibaren siyah-beyazlıların bütün takımlarının ve altyapısının spor malzemelerini 2 yıl boyunca Puma firmasının karşılayacağı bildirildi.
       Futbol (A) Takımı’nın giyeceği formalar ve antrenman malzemelerinde en kaliteli ve gelişmiş “thermo regulation” sisteminin kullanılacağı belirtilirken, formaların kulübün özel tasarımçısı Kerem Khan tarafından çizildiği ifade edildi.
       Yeni formaların kapalı test gruplarının değerlendirmesinden geçtikten sonra, son halini alacağı ve BJK İnönü Stadı’ndaki ilk maçta kullanılacağı kaydedildi.
       
 
 
   
 
 
NTVMSNBC   NTVMSNBC 'ye iyi erisim için
Microsoft Internet Explorer
Windows Media Player   kullanın
 
   
  Spor Kapak | Futbol | EURO2000 | World2000 | Basketbol | NBA | Formula1 | Motor Sporları
Tenis | Olimpiyat | Diğer | Foto Galeri | Yardım | Araçlar | Arama |Bize Yazın
Reklam | Hukuki Şartlar & Gizlilik Hakları