Home page
Haber Menüsü


Güncelleme: 16:10 TS 15 Haz., 2001
21

  OKUR GÖRÜŞLERİ
Siz de görüşlerinizi bildirebilirsiniz. Adresimiz, okurmektuplari@ntvmsnbc.com
Okur görüşleri 1
Okur görüşleri 2
Okur görüşleri 3
Okur görüşleri 4
Okur görüşleri 5
Okur görüşleri 6
Okur görüşleri 7
Okur görüşleri 8
Okur görüşleri 9
Okur görüşleri 10
Okur görüşleri 11
Okur görüşleri 12
Okur görüşleri 13
Okur görüşleri 14
Okur görüşleri 15
Okur görüşleri 16
Okur görüşleri 17
Okur görüşleri 18
Okur görüşleri 19
Okur görüşleri 20
Okur görüşleri 21

       İnsanların özel hayatı kimseyi ilgilendirmez.Tarkan Türkiyenin en büyük sanatçılarındandır.Böyle bir sanatçıyı bu tür olaylar ile yıpratmak çok yanlış.
       Bu nedenle daha fazla üzerine gidilmemesi ve sanatı ile ilgilenilmesi düşüncesindeyim.
       Çiğdem Kalay
       

Tarkana sonuna kadar katılıyorum. Artık uğraşmasınlar. Herkesin kendi özel hayatı var. Yaptığı şarkılar önemli. Beğenen dinler, beğenmeyen dinlemesin.
       Tuğba Akay
       

Tarkan’ın özel yaşantısı kendini ilgilendirir. Kendisini kutluyorum. Bence bir ilk’i gerçekleştirdi ve cesurca medyanın karşısına çıktı. Belki bu da gündem değiştirmek için kollanan bir fırsattı. Ama Türk Halkı kimin ne olduğunu çok iyi gözlemlediği için, yaptıkları bir işe yaramadı. Bizler Tarkan’ı çok seviyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz. Medya daha ciddi işlerle bizleri aydınlatsın.
       

Tarkan önemli değil, önemli olan pop ve anlamı. Pop müzik ne oluyor? Çok basit dım tıs dım ya da bilgisayar müziği Evet üstüne basarak söylüyorum BİLGİSAYAR MÜZİĞİ
       yani emek yok,
       Uğraş yok
       Kalite yok
       müzik değil
       VE de SANAT değil
       giriyosun stüdyoya, yazıyosun melodileri bilgisayarla üstüne birkaç anlamsız ve gereksiz söz okuyosun al sana POP Bu bir sanat değil ozaman, Kendin yapmıyosun ki ... Bir enstruman çalmıyorsun, bir mesaj vermiyorsun. O zaman Pop eşit değildir sanat. E ozaman popçu eşit değildir sanatçı Tarkan = Popçu ozaman Tarkan eşit değildir sanatçı E sanatçı olmayan birisiyle niye böyle uğraşıyosunuz ki O sadece bir insan Türkiye’deki 70 milyondan birisi ,tabi pop dinliyenlerin sayesinde zengin olmuş birisi.
       Sanatçı değil, o zaman bizim bakkalın oğlu Veli ile aynı değerde.
       Ümit Tezcan
       

topluma mal olmuş kişilerin davranışlarında kimseye hesap vermek zorunda değilim gibi bir mantığa sahip olmaları , herşeyin en doğru kararını veren ulusal yargıda hüküm giymelerine neden olurki bu çekilmesi en zor olan bir mahkumiyettir.Şimdi tarkanın durumu işte budur.
       Oktay Özyurt
       

İsmi ülke dışına taşmış dünyaya malolmuş bir sanatçıyı bu şekilde karalamaya çalışanlara, bu olayı fırsat bilip televizyon kanalında yayınlayanlara,21.yüzyılda 17.yüzyıl kafasına sahip olanlara bu ülkeyi çekilmez hale getirenlere hepsine lanet olsun............
       

Son derece çirkin bir olayla karşı karşıyayız. Ülkemizde hiçbir insani değere önem verilmediği gibi aynı şekilde özel hayata ve onun gizliliğine de önem verilmiyor. Özel hayatın gizliliği herkese gerekli. Üstelik bunu sonunda hiçbir kamu yararı olmayacak birşey için hiçe saymak bence gazetecilik değil densizlik!
       Hem kime ne Tarkan’ın cinsel tercihlerinden? Bu ülke senelerce Bülent Ersoy’u, Zeki Müren’i bağrına bastı da Tarkan’a gelince mi söz konusu edildi ?
       Beni Tarkanın kiminle yatıp kalktığı değil sadece ve sadece şarkıları ilgilendirir. Onu seviyorum, ister “gay” olsun ister başka bişey beni rahatsız etmez.
       Bence bir an önce o gazeteci Tarkan’dan özür dilemeli !
       Beliz Sarımustafa
       

BENCE TARKANIN YAPTIĞI ŞEYLER PEK HOŞ DEĞİL ÇÜNKÜ BİR SANATÇI TOPLUMA HER YÖNÜYLE ÖRNEK OLMALIDIR.
       UMUT KIYIKÇI
       

Merhaba sevgili Ntvmsnbc okurları,
        Sözlerime öncelkile Tarkan’ı çok seven bir dinleycisi olduğumu belirterek başlamak istiyorum. 2001 yılını yaşadığımız şu günlerde hala devam eden bu kısır çekişmelerin çok önemsiz olduğunu düşünüyorum. Bir de Tarkan’ın bu tür fotograflardan neden bu kadar hoşnutsuz olduğunu anlayamıyorum. Ortada bir gerçek varsa açıklasın. Ne var ki: dünyada birçok ünlü sanatçı, politikacı ,sporcu (George Michael, Dennis Rodman, Adrian Thomas...) biseksüel olduklarına hiç çekinmeden açıklıyrolar. Ayrıca Tarkan da sadece Türkiye çapında değil evrensel bir sanatçı olduğuna göre bunu açıklamasının ona da büyük bir zarar getireceğini sanmıyorum. Varsın Mehmet Gül gibi bağnaz yobaz kafalar ona cephe alsın. Gerçekleri dile getirmekten kaçınmasın, eminim ki Türk milleti de onu zor da olsa anlayışla karşılayacaktır. Beni okuduğunuz için teşekkür ederim...
       Buğra Sağlam
       

SIZE NE YAA....
       KENDIMIZ ICIN SAVUNDUGUMUZ, UGRUNA CANIMIZI BILE HIÇE SAYDIGIMIZ
       FIKIRLERI, IDEALLERI NIE KONU ÜNLÜLERE GELINCE UMURSAMIYOR, DUYARSIZCA DAWRANIYORUZ???
        TARKAN’A DIL UZATANLAR, ONUN BU ÜLKEYI TERK ETMESINI ISTEYENLER acaba
       KENDI ÖZEL HAYATLARI, KENDINI TÜRKIYE’NIN en iyi anchormani OLARAK NITELENDIRILEN, ASLINDA SAK-LA-BAN(LAR) TARAFINDAN DESIFRE EDILSEYDI BU ÜLKEYI TERK EDEBILECEK KADAR CESARETLI(!), GURURLU(!)DAWRANABILECEKLER MIYDI!??!
        DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPMAK, INSANLARI KÜÇÜK DÜSÜRMEKTEN, YIPRATMAKTAN BASKA HIÇBIR ANLAMA GELMEZ..... OYSA ASIL reha muhtar ACINCAK HALDE.........YAZIK!!!!!!! T.V KARSISINA GECIP BU KADAR ASAGILIK BIRININ, GÖZÖNÜNDE OLAN, YAPTIKLARIYLA BIRCOK GÜZEL SEYLER BASARMIS
       INSANLARI HANGI CÜRRETLE KARALAMAYA CALISIR, BU GÜCÜ NERDEN ALIYO??? BU TARZ HABERLERLE KENDINI BASARILI GÖRMESI COK DOGAL!!! ISTEDIGINI ELDE EDIYO..SANATCILARA TAS ATARAK ÖDÜL ALIYO..INANILIR GIBI DEGIL.....
        NOLUR BIRAZ BILINCLI, MANTIKLI DAWRANALIM....INSANLARA DEGER WERIRKEN 100 DEGIL 0 DAN BASLAYALIM....
        TARKAN GIBI SANATCILAR COK ZOR YETISIYO..ONA DIL UZATIP KENDILERI
       HERBIR HALTI EDEN INSANLAR DA ZAMANI GELECEK “KUZU KUZU” DEFOLACAKLAR!!!!!!
        TARKAN’I ÇOK AMA ÇOK SEWIYORUM!!!! ONUN SEWENLERI OLDUGU SURECE ONA KIMSE DOKUNAMAZ.. AYRICA “NTVMSNBC”YE DE COK TESEKKÜR EDIYORUM!!! DÜSÜNEN, DÜSÜNDÜGÜNÜ DE DILE GETIRMEKTEN ÇEKINMEYEN INSANLARA BU FIRSATI WERDIGINIZ ICIN..
        SEVGILER....
        ASLI
       

Tarkanın şarkıları beni ilgilendiriyor gerisi ona kalmış Çiğdem ve Tuğba’ya katılıyorum
       Kadir Ataseven
       

Tarkan Gay olsa da olmasa da, yaptigi, ve yanlis oldugu kesin olan birsey var. O da ona “sen gaysin” ithamlarina “bana hakaret edemezsiniz” diyerek karsi çikmasi. Bu tüm gaylere karsi hosgörüsüzlüktür. Tarkan gibi bir insanin, cinsiyeti ne olursa olsun, bu sekilde hosgörüsüz olmamasi gerekirdi. Simdi ne farki kaldi, klasik bir Türk insanindan?
       Gokce Ozturk
       

BENİM ANLAMADIĞIM SHOW HABER MÜDÜDRÜ OLAN BİR İNSAN BU OLAYDAN SONRA NİÇİN HALA İŞİNE DEVAM EDİYOR...BU FOTOĞRAFLARI YAYINLAMAK YERİNE NİÇİN YASAL MERCİLERE BAŞVURMADILAR HERŞEY REYTİNG OLMAMALI ÇÜNKİ ORTAYA ÇIKIP BİZ BÜYÜK HABER MERKEZİYİZ DEMESİNLER
       Berkant Aslaner
       

TARKAN VEYA BAŞKA BİRİ,İÇİNDE CİNSELLİĞİ DE BARINDIRSIN VEYA BARINDIRMASIN ARKADAŞINI ELBETTEKİ SADECE VE SADECE KENDİNE SORARARAK SEÇECEKTİR.
       TARKAN BU SÇİMİYLE SON DERECE NORMAL DAVRANMIŞTIR.BUNU SORGULAMAK,BUNU AHLAK DIŞI BULMAK ASIL AHLAKSIZLIKTIR.REHA MUHTARIN ÖNCELİKLE YAPTIĞI VE KINANMASI GEREKEN MANTIĞI DA BU. TARKANINI ARKADAŞINI SEÇİMİNİ YARGILAMAK HAKKI KİMSEYE AİT DEĞİLDİR. REHA MUHTARIN SIĞ DÜNYASINDA BU PEK MÜMKÜN GÖZÜKMEMEKTEDİR.ZİRA TARKANIN FOTOĞRAFLARINDA HABER DEĞERİNİ YARATAN REHA MUHTAR GİBİLERİNİN KÜÇÜK DÜNYALARINA SIĞAMAYAN CİNSEL TERCİHLERDE HÖŞGÖRÜ YOKSUNLUĞUDUR.TARKANIN RESMİ BİR KADIN İLE ÇEKİLMİŞ OLSAYDI REHA MUHTAR İÇİN HİÇBİR HABER DEĞERİ TAŞIMAYACAKTI.
       İŞİN DİĞER YANI İSE ÇALINTI OLAN BU FOTOĞRAFLARIN MEDYA ARACILIĞI İLE İFŞA EDİLMESİ.BU BAŞLI BAŞINA ŞANTAJCIYA ŞANTAJ YAPTIĞI MALZEMENİN DEĞERİNİ ARTIRMAYA YARDIMDIR.
       SONUÇ OLARAK REHA MUHTAR VE ONUN GİBİLERİ VAR OLDUĞU SÜRECE TÜRKİYENİN ÇAGDAŞLAŞMASI DAHA ÇETİN OLACAKTIR.
       Josef
       

HERKES ÖZGÜRDÜR ANCAK TOPLUMA MALOLAN KİMSELER DAHA AZ ÖZGÜRDÜRLER.
       ÖRNEKLERSEK BİR ŞEHRİN ÖNDEGELENLERİ ALAKSIZ BİLE OLSALAR BUNU YAYIMLAMADAN TEMİZLEYEBİLMEK AHLAKSIZLIĞA MERTEBE KAZANDIRMAMAK İYİDİR. TARKANIN YANLIŞINI YAYINLAMAK DAHA BAŞKA BİR YANLIŞLIKTIR.
       İNSANLARIN OLDUĞU YERLERDE İYİ KADAR KÖTÜ DE VARDIR. BU DENGEDİR. AKILLI TOPLUMLARI AKILLI BİREYLER OLUŞTURUYOR.
       İYİ ŞEYLERLE UĞRAŞALIM . BU KABİL BOŞ İŞLERE VAKİT HARCAMAYALIM.....
       E.S.
       

bizler,sanatçının sanatı ilemi ilgileniyoruz? o sanatçının türkiyeyi dış ülkelere olumlu tanıtımı ile mi ilgileniyoruz?ülkemize kazandırmış olduğu maddi kazancı ilemi ilgileniyoruz?yoksa kişiliği,yakışıklılığı,çapkınlığı,cinsel tercihleri ilemi ilgileniyoruz?
        tarkanı genel artıları eksilerinden fazla olan iyi bir sanatçı olarak görüyorum,onun cinsel tercihleri beni ilgilendirmiyor.hele tarkan insanların,namusu ile oynamadı,hırsızlık hortumculuk,insan canına, malına kast etmedi ,yani kısaca bir insanlık suçu işlemediğini biliyoruz, ancak onu sadece cinsel tercihinden dolayı kınayanlar suçlayanlar içinde biri varki onu ülke içinde 1980 öncesi eli kanlısı
       iş birlikçi muhbir vatandaşı,şimdininde kışkırtıcı ajan provakotörü olduğu biliniyor.ben tarkanın yaptığı müziğe uyumlu biri değilim onun tarzı bana garip geliyor ancak gençler arasındada beğenildiğini görüyorum .. ulular arası beğeniye sahip olduğunu biliyorum
       selamlarımla..
       erdem erdem
       

bu ülkeye ve insanımıza inancım hiç mi hiç kalmadı , insanlar öyle fikirler ortaya koyuyorlarki dehşete kapılmamak elde degil ,elbette herkes aynı görüşü paylaşmak zorunda degil ama ,bu ülkedeki her birey önce kendine sonrada toplumun diger bireylerine karşı saygılı olmak zorundaddır,bu batılı olmanın veya avrupada kabul görmenin bir şartı degil insan olmanın bir şartı olarak görülmelidir.
        Tarkan nın veya sokaktaki herangi bir bireyin özel yaşamını eleştirme hakkımız olmadığını umarım birgün bu ülke insanı anlayacaktır.
       özlem
       

ÖNCELİKLE HERKEZE MERHABALAR,
       SANAT GÜNEŞİ ZEKİ MÜRENİ YERE GÖĞE SIĞDIRAMAYAN MİLLETVEKİLLERİ,
       BASIN MENSUPLARI VE HALKIMIZ TARKANA NEDEN BU DENLİ CEPHE ALIYOR
       ANLAMIYORUM.
       INSANLARIN CINSEL TERCIHLERI NEDEN BIZLERI BU KADAR ILGILENDIRIYOR,
       MILYONLARCA ESNAF AYAKTA KALMA MÜCADELESİ VERİRKEN, VERGİ ÖDEMEKTE ZORLANIRKEN, MAAŞLARI % 25 AZALAN VE HIC ZAM ALAMAYIP, HERŞEYİN ZAMLANDIĞI BU ÜLKEDE BAŞKA SORUN KALMADI MI?
       YILLARIN SANATÇILARI DEYİP BAĞRIMIZA BASTIĞIMIZ VE GERÇEK SANATCILAR
       DİYE NİTELENDİRDİĞİMİZ ZEKİ MÜREN,HALDUN DORMEN, ALİ POYRAZOĞLU,
       CEMİL İPEKÇİ VE NİCELERİNİN CİNSEL TERCİHLERİNİ BİLİP BİLMEMEZLİKTEN
       GELMİYORMUYUZ?
       TARKAN NEDEN GÜNAH KEÇİSİ? BUNLARI BIRAKIP, ADALET SİSTEMİZİN
       DEĞİŞMESİNE YÖNELİK BİR ŞEYLER YAPSALARDA BİR İŞE YARASA...
       SAYGILARIMLA,
       CANAN TAHAOĞLU
       

ARKADAŞLAR
       BENİM ANLAMADIĞIM BİR ŞEY VAR, BİZLERİN VE SADE VATANDAŞLARIN ÖZEL HAYATLARI, ÖZEL TELEFON GÖRÜŞMELERİ HİÇE SAYILIYOR DA, HİÇ YOKMUŞ GİBİ KABUL EDİLİYORDA, TARKANIN ÖZEL HAYATI NİYE BU KADAR ÖZEL OLUYOR ONU ANLAMIYORUM. EĞER ÖZEL HAYATIN KORUNMASI ANAYASA İLE GÜVENCE ALTINA ALINMIŞSA HERKESİ ÖZEL HAYATI KUTSALDIR. TARKAN VEYA BİR BAŞKA KİŞİYE BU KONUDA ÖNCELİK TANIMAK GEREKSİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
       Yalçın San
       

Tarkan, çok renkli ve çok popüler biri. sürakli medyanın karşısında olması
       onun kendi gibi davranmaması anlamına gelmez. eğer tarkan gerçek kişiliğini ruhunun istediğini kendi için değil başkaları için yaşamayı kabul etseydi zaten tarkan tarkan olmazdı...
       bu bence onun özel hayatı... istediği zaman istediği herşeyi yapabilir kimseyede hesap vermek zorunda değil...
       nasıl biz özelimize kimsenin karışmasını istemeyiz tarkanda sonuçta bi insan ve tabiki oda istez...
       bu fotoğraflarda utanılacak sıkılacak bişey yok zaten tarkan rahatsız olsaydı fotoğraflar eline geçince bunları yok ederdi... bence bu tarkanı yıpratmak isteyenlerin bi oyunu... tarkan davranışlarıyla değil sesiyle buralara kadar gelmiş bi sanatçı... bırakın nasıl isterse öyle yaşasın ve bize yine o güzel sesiyle şarkılarını
       söylesin...
       ESEN DURMUŞ
       

ÖNCELİKLE TARKANA COK BÜYÜK BİR SEVGİ VE SAYGI DUYDUGUMU BELİRTMEK ISTİYORUM.O TÜRKİYENİN YETİŞTİRDİĞİ EN BÜYÜK SANATCILARINDAN BİRİDİR.
       BIZ TÜRK TOPLUMU BÜTÜN DÜNYANIN ALKIŞLADIGI VE TANIDIGI BU SANATCIMIZLA GURUR DUYUP ONU YÜCELTECEGİMİZE VE ONA DESTEK OLACAĞIMIZA MALESEF ONU KARALAMAYA CALIŞIYORUZ.ONUN BAŞARILARINDAN BAHSETMEK YERİNE ÖZEL HAYATINA EL KOYARAK ONU KÖSTEKLİYORUZ.SANATCI YETİŞTİRMEK KOLAY DEĞİL,BİZLER SANATCILARIMIZI EL ÜSTÜNDE TUTUP ONLARA DESTEK OLMAMIZ GEREKİRKEN ONLARI MAHVEDİYORUZ.
       REHA MUHTAR BEYFENDİ HER ZAMAN OLDUGU GİBİ YAPTIGI SACMA SAPAN,SADECE REYTİNG AMACLI HABERLERLE KENDİNİN İYİ BİR HABER SPİKERİ OLDUGUNU ZANNEDEDURSUN,ONUN NE OLDUGUNU BİRGÜN MUTLAKA TÜRK TOPLUMU SAGDUYUSUYLA GÖSTERECEKTİR.BELKİ O ŞİMDİ KAZANIYOR GİBİ GÖRÜNÜYOR AMA ASLINDA KAYBEDİYOR.HERKESİN ÖZEL HAYATINA EL ATMAYA HAKKI YOK,BUNU ARTIK ANLAMASI GEREKİYOR.
       BEN TARKANIN SANATINA VE KENDİSİNE HAYRAN OLAN BİRİ OLARAK BU OLAYDAN SONRA TARKANIN YAPTIGI AÇIKLAMALARDAN SONRA ONA OLAN SAYGIM BİR KAT DAHA ARTMIŞTIR,KENDİSİ COK DOGAL VE İÇTEN BİR AÇIKLAMAYLA O RESİMLERİN GERCEK OLDUGUNU ANCAK KİMSEYE ÖZEL HAYATI HAKKINDA BİR AÇIKLAMA YAPMA ZORUNLULUGU OLMADIGINI BELİRTMİŞTİR.DOGRU BU ONUN HAYATI VE İSTEDİGİ GİBİ YAŞAR.O RESİMLER HİÇBİRŞEKİLDE BİRŞEYİ AÇIKLAMADIGI GİBİ HADİ AÇIKLAMIŞ BİLE OLSA ONA KARŞI BİR TAVIR ALMANIN COK AMA COK SACMA OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM.
       LÜTFEN AMA LÜTFEN ARTIK SANATÇILARIMIZIN NE OLDUGU İLE DEĞİL NE YAPTIKLARI İLE İLGİLENELİM VE ONLARA KÖSTEK DEĞİL DESTEK OLALIM.
       TARKAN SENİ COK AMA COK SEVİYORUM,LÜTFEN BURALARDAN GİTME ZATEN BU OLAYI YAPANLAR SENİN GİTMENİ İSTİYORLAR,SEN GİDERSEN ONLAR AMAÇLARINA ULAŞMIŞ OLUCAK,BİZ SENİ SEVİYORUZ VE SENİN GİBİ SANATCILARA İHTİYACIMIZ VAR.
       Koret Güzelbahar

 

 
  NTVMSNBC KULLANICILARININ TOP 10'u  
 

Bu haberi diğer okuyucularımıza tavsiye eder misiniz?
hayır   1  -   2  -   3  -   4  -   5  -  6  -  7  kesinlikle

 
   
 
 
NTVMSNBC   NTVMSNBC 'ye iyi erisim için
Microsoft Internet Explorer
Windows Media Player   kullanın
 
   
  Ana Sayfa | Güncel | Dünya | Ekonomi | Sağlık | Yaşam | Teknoloji | Kültür & Sanat | Spor | Hava Durumu | Haber Özetleri | Arama | NTVMSNBC Hakkında | Yardım | Spor Yardım | Tüm Haberler |
Araçlar | NTVMSNBC Reklam Seçenekleri | Hukuki Şartlar & Gizlilik Hakları