Home page
Haber Menüsü


Güncelleme: 10:53 TS 13 Haz., 2001
7

  OKUR GÖRÜŞLERİ
Siz de görüşlerinizi bildirebilirsiniz. Adresimiz, okurmektuplari@ntvmsnbc.com
Okur görüşleri 1
Okur görüşleri 2
Okur görüşleri 3
Okur görüşleri 4
Okur görüşleri 5
Okur görüşleri 6
Okur görüşleri 7
Okur görüşleri 8
Okur görüşleri 9
Okur görüşleri 10
Okur görüşleri 11
Okur görüşleri 12
Okur görüşleri 13
Okur görüşleri 14
Okur görüşleri 15
Okur görüşleri 16
Okur görüşleri 17
Okur görüşleri 18
Okur görüşleri 19
Okur görüşleri 20
Okur görüşleri 21

       merhaba,
       türkiye’de özellikle de medya tarafından bir türlü saygı gösterilemeyen konu “özel hayatın özel kalması” dır.kimsenin hiçbirşeyi, bir başkasına zarar vermediği sürece, kimseyi ilgilendirmez.bu demokrasiyi de demokrasi yapan en büyük ilkedir.
       sonuçta başarılı olan insanlar acımasızca sömürülmeye çalışılıyor.bu siyasette de böyle,sosyal hayatımızda da, medyada da.bu şekilde bir yere varılamayacağı açık ve yıllardır böyle devam ediyor.
       Türkiye’nin yeni beyinlere ihtiyacı var
       Serdar İLTER
       

BENCE BU KIMSEYI ILGILENDIRMEZ ONDAN BASKA. O BIR STAR OLARAK LANSE EDILMISSE INSANLARI SADECE YAPTIGI IS, YANI MUZIGI ILGILENDIRMELI.ORNEGIN ELTON JOHN,FREDDY MERCURY,GEORGE MICHAEL.... INSANLAR TERCIHLERINI OZGURCE KULLANABILIRLER.
       Aycan Kahveci
       

Tarkan olayı,gereksiz bir gündem...Herhangibir kişinin eşcinsel olması beni ne kadar ilgilendiriyor ve etkiliyorsa Tarkan’ın ki de o kadar ilgilendiriyor ve o kadar etkiliyor,özel hayata bu kadar girilmemesi gerektiğini düşünüyorum.Gençlere kötü örnek olması konusuna gelirsek,bu çok yüzeysel bir yaklaşım olur...iyi bir eğitim ve yetiştirme tarzı bütün kötü örnekleri safdışı bırakabilir......
       Ayşegül Şahin
       

Tarkan ne dese haklı diyenlerdenim
       SİZE NE KARDEŞİM ADAMIN ÖZEL HAYATINDAN!!! O SİZİNKİNE KARIŞIYOR MU??
       AYIPTIR, VE AYNI ZAMANDA GÜNAHTIR DÜNYANIN HİÇBİR YERİNDE YOK BU ŞARLATANLIK
       TÜM BASINI VE REHA MUHTAR’I ŞİDDETLE KINIYORUM!!!
       Bihter Dirican
       

TARKAN TÜRKİYEYE GELDİĞİNDEN BERİ BÜTÜN HERKES ONUNLA UĞRAŞIYOR. ONUN ÖZEL HAYATI KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ . AMA MAALESEF BİZİM PAPARAZİ MEDYYASI BU İŞİ İYİCE CILKINI ÇIKARDI SIRF TARKAN İÇİN DEĞİL BÜTÜN SANATÇILAR İÇİN AYNI ŞEY GEÇERLİ MAYIS SÜLÜKLERİ GİBİ YAPIŞIYORLAR.
       TARKANI BU KADAR YIPRATMAYA KİMSENİN HAKKI YOK. O BÜTÜN DÜNYADA MÜZİGİ İLE KENDİNİ KANITLAMIŞ VE KABUL ETTİRMİŞ BİR SANATÇIMIZ VE BÜTÜN DÜNYA ONUN ŞARKILARINI TÜRKÇE SÖYLÜYOR. BENCE BU BÜYÜK BAŞARI .BİZİM TÜRK TOPLUMUNDA BİR SANATÇI HAYATTA İKEN KİYMETİNİ BİLMEZLER KAYBEDİNCE YERE GÖĞE SIĞDIRAMAZLAR.
       BEN TARKANIN YERİNE OLSAM AMERİKAYA GİTMEM. BURDA KALIRDIM. ONLARA BAK NASIL KAÇIRTTIK DİYE SEVİNME ZEVKİNDEN MAHRUM EDERDİM.
       Birgül Batır
       

Merhaba,
       öncelikle Anayasa ile güvence altına alınmış olan, “Özel Hayatın Gizliliği” ilkesinin “Ünlülerin Hayatları Gözler Önünde Olmalıdır” düşüncesi ile bu kadar rahat çiğnenmesini kınıyorum! Kimse, ünlü olduğu gerekçesiyle rahatça afişe edilememeli ve hedef haline getirilememelidir. Bu düşüncemin ardında çok temel bir anlayış olan “Sana yapılmasını istemediğini başkasına yapma” anlayışı yatmaktadır. Kişilerin fiileri suç teşkil etmediği sürece halkın karşına bu kadar kolay atılmamalıdır. Unutulmamalıdır ki kamuoyu aslanlarla dolu bir arenadaki taraftarlardır. Onların “Evet” yada “Hayırı” arenadaki kişinin ölüm ve yaşam arasındaki ince çizgisini belirler. Ve kimsenin kimseyi o arenaya sorumsuzca atmaya hakkı yoktur hele hele çalıntı malzeme ile haber yapmaya hiç hakkı yoktur! Resimleri çalan dava ediliyorsa çalıntı malı satan da dava edilmelidir. Belki bu yolla ahlaki açıdan daha sağlıklı düşünebilen bir toplum yaratılabilir. İkinci olarak da kimin cinsel tercihinin ne olduğu sorusu sadece ilgili kişiyi ilgilendirmelidir. Çünkü bu bir tercihtir ve tecihler tarih boyunca, hoşumuza gitsin yada gitmesin, hep yapılmıştır. İnsanı insan yapan, kiminle birlikte olduğu değil topluma, sanata, veya en genel anlamıyla yaptığı işe ne kattığıdır. Tarkan, yaptığı işte başarılı mıdır değil midir? Bence önemli olan budur, herkesin cinselliği kendine olmalıdır. Beğenen beğendiğini alır beğenilmeyenleri de alanlar hep olacaktır!
       Can Cavunt
       

Sayın Editör ,
       “Haber ve habercilik” adı altında her akşam yaptıkları icraatleri ile ( zaten yozlaşmaya dünden meyilli ) Türk kamuoyunun zihnini biraz daha meşgul eden Show TV’yi ve Anchorman’i Reha Muhtar’ı burada şiddetle kınıyorum. İlkesiz, tek taraflı ve ahlaksız bir üslupla, üstelik de “çalıntı” bir materyali ( başka bir derdimiz yokmuş gibi ) ansızın ortaya atıveren, bu vesile ile gazetecilik ve habercilik yaptığını zanneden Reha Muhtar ve ucubelerini de artık seyretmeyeceğimi burada ilan ediyorum.
       Çalıntı Oto alanlar , 1 kg baklava çalan çocuklar, çalıntı ziynet eşyası alan, ya da satan kuyumcular ceza alıp, hapiste yatarken , bu fotoğrafları çalıp da Basına satanlara ve bunu satın alıp, yayınlayan Show TV’ye ve sorumsuz yetkililerine ne olacak , ne gibi bir yaptırım uygulanacak çok merak ediyorum.
       Tarkan ; Ülkemizin son yıllarda yetiştirdiği en iyi sestir. Düne kadar ; dünyada kime sorsanız “Türk ve Türkiye” denince PKK Lideri Abdullah Öcalan’ı , Papa suikastçisi Mehmet Ali Ağca’yı, Midnight Expres filmini sıralarken artık “Tarkan” adını anıyorlar. Dünya Tarkan’ı sanatçı kimliği ve şarkıları ile seviyor !! Bizde onu yoketmek , yaşamımızdan çıkartmak için elimizden geleni yapıyoruz.
       Yarın , öbürgün bu baskı ve anlamsız suçlamalardan bıkıp, yaşamının geri kalan kısmını kendisini özel yaşamı ve cinsel tercihleri ile değil, sadece “sesi ve sanatçı kişiliği ile” kabullenecek bir ülkenin vatandaşı olsa bu defa da ona “Vatan Haini , satılmış” yaftasını mı yapıştıracağız? Bir an için kendinizi bu gencecik insanın yerine koysanıza , Sizce bu Tarkan’ın suçu mu olur ??
       Tarkan’ın ülkemiz için bir şans, bir fırsat olduğunun ne zaman farkına varacağız? Yüzyıllardır sürekli kirlettiğimiz imajımızın düzeltilmesi için Tarkan ve onun gibi bir avuç insan mücadele ederken bizim tek yapmamız gereken ona ve onun gibilere çelme takmak mı olacak ? Yanıtınız “evet” ise “Tebrikler, genlerinizde bin yılların negatif ve muhteris birikimini taşıyan, tipik bir re-aktif kişisiniz. Size hayatınızın kalan kısmında başarılar diliyor ve hiç karşılaşmamayı umuyorum”.
       Söyleyecek son sözüm ise şöyle ; Ben Tarkan’ı olduğu gibi seviyor ve takdir ediyorum. Ülkemiz için yaptığı bedeli milyarlarca dolar ile ölçülemeyecek tanıtım ve olumlu propaganda için ; şarkıları ile bizleri kah eğlendirip, kah düşündürdüğü, yani bize insan olduğumuzu hatırlattığı için ona teşekkür ediyorum. Dünyanın neresinde olursa olsun onu zevkle dinlemeye devam edeceğim ve (umarım gerçekleşmez ama) eğer bir kısım medyatörün densizliği yüzünden bizleri bırakıp gitse ve dönmese de ona değil, yukarıda tanımladığım ve korkarım toplumumuzda hep çoğunluğu teşkil edecek olan magandalara kızıp söveceğimi beyan ediyorum.
       Esenlik dileklerimle ,
       Cemal Kızıltan
       

Tarkan’ın cinseltercihi, kimseyi ilgilendirmez.Türkiyede ilk kişi Tarkan değil Başarıları ile övünürken baş tacı yapıyorduk,şimdiniye eleştiriyorlar?Politikacılar böyle konularla uğraşacaklarına hortumlayarak batırdıkları bir ülkenin ekonomisinş düzeltsinler
       Arzu Nuray
       

Adam eşcinsel bile ne olacak ki? Bu ülkede millet politikacıların pisliklerinden sonra utanılacak bişi bulamaz diye düşünüyorum..Tarkan nın bu özel hayatı..Bu yaratıcı Dünya starını lütfen yalnız bırakalım..Ve onu insanlar önünde haksız duruma düşüren insanlara koz vermeyelim..Ülkemiz büyük bir bunalımdan geçiyor..Ekonomik kriz 2 sene sürecek..Bu dönemde kalkıp da bi insanın neden özel hayatına girerler ki gazeteciler..Rating onları da...sorumsuz ve düşüncesiz yapıyor..Reha Muhtar kalkıp yayınlayacağım tabii ki diyor resimleri..Çok kötü olmuş biizm insanımız..Biz ne misafirperveriz ne de iyiyiz artık ..Kandırmayalım birbirimizi..Atamızın kemikleri sızlıyordur bunları gördükçe..O bize böyle olsun diye mi ülkeyi emanet etti?..Ltfen biraz daha sağduyulu olalım
       

neyi tartışıyoruz. ABD. başkanının cinsel tercihlerine Amerikan halkı karışıyorda biz Tarkan ın tercihlerini
       eleştiremiyormuyuz. cinsel tercihlerine saygı duyarız. ancak daha bir hafta önce gazeteci Ayşe Arman la yaptığı röportajda eşcinsel olmadığını söyledi. şimdide kimseye hesap vermem diyor. ya bir hafta önce yalan
       söylüyordu, yada şimdi yalan söylüyor. yalan söylemesinde , cinsel tercihi ne olursa olsun. yeterki yalan söylemesin.
       hakan
       

TARKAN AMERİKAN TARZI MEDYA İMAJLARI YARATMAYA YÖNELMİŞTİ ŞİMDİ İSE DOĞU TARZI MEDYA ANLAYIŞINA KURBAN EDİLMEK İSTENİYOR. REHA MUHTAR GİBİLERİN HABER SAATLERİNİ İŞGAL ETMESİ ÖNLENMELİ, BUNU EN ÖNCE GERÇEK HABERCİLERİN YAPMASI ÖNEMLİ. DÜŞÜNSENİZE AYKUT IŞIKLAR DA BAŞKA BİR KANALIN HABER SAATİNE TALİP OLMUŞ !
       EN GÜZEL YANI TARKAN’IN “KİMSEYE HESAP VERMEK ZORUNDA OLMADIĞINI SÖYLEMESİ” DESTEKLİYORUM. AMA BUNUN DA DAHA BÜYÜK BİR “İMAJ PROJESİNİN” OYUNU OLMASI İHTİMALİ DE AKLIMDAN GEÇMİYOR DEĞİL. REHA MUHTAR BU OYUNUN SAZANI OLABİLİR. REHA MUHTAR ESKİDEN NE GÜZEL “ATİNADAN BİLDİRİRDİ” İSTANBULDA “REHA MUHTAR YİNE ATİNADAN BİLDİRSİN KAMPANYASI” AÇILMIŞ. DESTEKLİYORUM.
       Alihan UÇAR
       

tarkan ne yaptığı kimseyı ılgılendırmez.fızık onun fızığı.insanın özel yasantısı kendısını ılgılendırır.
       Ali Bal
       

Reha Amcamız başka işlerle uğraşsın...Tarkanı rahat bıraksın...O bizim yurtdışında reklamımızı en iyi yapan kişi...Herkesin yaptığı kendini ilgilendirir. Tarkan bişey yapıyorsa bu kendi tercihidir.Kimse karışamaz.DAHA ÖNEMLİ ŞEYLERLE UĞRAŞALIM...TARKANA BAŞARILAR...KUZU KUZU SÜPER...
        ALEN DALDABANOĞLU
       

tarkan’in cinsel tercihi değil müziği ilgilendirir bizi ayrica eşcinsel ise bile kime ne?! o tercih onun kararidir ve kimsenin buna birşey demeye hakkı yoktur!!!
       Ekin Sezgin
       

Kimsenin ÖZEL hayatı kimseyi ilgilendirmez!!!
       Adnan Aktop
       

bu Türkiyede bazı kendini bilmez insanların hala niye Tarkanla uğraştıklarını çok merak ediyorum .Türkiyenin bu kadar önemli meseleleri varken niye hala bu kendini bilmezler insanların cinsel kimliklerine kafalarını takmış durumdalar bu anlamak mümkün değil.
        Tarkanın tek başına dünyada misyonu ile getirebildiği sesi şimdiye kadar hiç bir kimsenin becerebildiğine şahit olduğumuz söylenemez.
        Türkiye insanların özel yaşamlarına kafayı takmadığı sürece belki adam olma yolunda bir adım atabilir. Türkiyenin hastalıklarından biride başarıyı hazmemek galiba . Reha Muhtarın yaptığı haberciliğide şiddetle kınıyorum. onunda günün birinde özel yaşamını irdeliyecek daha kötü bir haberci günün birinde onun hakkından gelirse ne olur acaba.
       Sözün kısası insanları lütfen yaptıkları işlerle degerlendirin özel yaşamları ile değil diyorum ben.
        Gönül Kurtkan

 

 
  NTVMSNBC KULLANICILARININ TOP 10'u  
 

Bu haberi diğer okuyucularımıza tavsiye eder misiniz?
hayır   1  -   2  -   3  -   4  -   5  -  6  -  7  kesinlikle

 
   
 
 
NTVMSNBC   NTVMSNBC 'ye iyi erisim için
Microsoft Internet Explorer
Windows Media Player   kullanın
 
   
  Ana Sayfa | Güncel | Dünya | Ekonomi | Sağlık | Yaşam | Teknoloji | Kültür & Sanat | Spor | Hava Durumu | Haber Özetleri | Arama | NTVMSNBC Hakkında | Yardım | Spor Yardım | Tüm Haberler |
Araçlar | NTVMSNBC Reklam Seçenekleri | Hukuki Şartlar & Gizlilik Hakları