Home page
Haber Menüsü


Güncelleme: 18:24 TS 6 Haz., 2001
“Tantan olayı”na okur yorumları 2

  İSTİFAYA OKUR YORUMLARI
Tepkilerinizi e-mail yoluyla bildirebilirsiniz. Adresimiz: okurmektuplari@ntvmsnbc.com
Tantan olayına okur yorumları 1
Tantan olayına okur yorumları 2
Tantan olayına okur yorumları 3
Tantan olayına okur yorumları 4
Tantan olayına okur yorumları 5
Tantan olayına okur yorumları 6
Maillerinizi lütfen word dökümanında yazınız. İsminizi eklemeyi unutmayın

       Evet Niye TANTAN gidiyor da Sn. Mesut YILMAZ gitmiyor. Yazıklar olsun. Mesut Yılmaz, soruşturmaların ucu kendine doğru gelmeye başlayınca kabinedeki en dürüst ve gelmiş geçmiş bakanların içinde şaibesiz ve iş yapan tek bakanı hem de ülkemizin temizliğe ihtiyacı olduğu bir zamanda görevden alıyor. Bir kez daha yazıklar olsun. Sn. Mesut YILMAZ gittikçe kendini küçültüyor, partisini küçültüyor. Bu istifa müessesesini neden kendisi için çalıştırmıyor. Kesinlikle bu şahıs bu partinin başında kaldığı müddetçe, yapılacak seçimde “ANAP” ın meclise girmesi artık imkansız. Bu bardağı taşırdı. Mesut bey ne kadar uğraşırsa uğraşsın artık ortaya çıkan pislikler kapatılamaz.
        Umarım sn. Mesut YILMAZ da şapkasını önüne koyup ben ne yapıyorum diye düşünür.
        Gürhan EMİROĞLU
       

Dün gece hırsızların pisliklerini kapatmak (Rusyadaki pislikleri, casa uçaklarındaki pislikleri, yıllar evvel yasef öztürkün yanında ölen TBMM başkan yardımcısı niye öldü oda belli değil ya vb. ) için Saadettin Tantan’ı harcadıklarını öğrendim ve iktidara olan bütün güvenim bitmiştir.
        Hortumculardan paralarımızı kurtarmak için mücadele veren Zekeriya Temizel ve Saadettin Tantanı yeni bir parti kurmaya çağırıyorum yoksa benim ve ailemin oyu sandıktan boş çıkacağına emin olun NAMUSLU insanlara sesleniyorum saygılarımla....
        Ahmet Şaşmaz
       


       Sadettin TANTAN’ın görevden alınması, bizi yönetmek iddiasındaki kişilerin, dürüst siyasetçileri hazmedemediğinin bir göstergesidir. İnşallah milletimiz artık gerçekleri görür ve sandık başına gittiğinde bunları unutmaz.
       Harun ÖZDEMİR
       

Sadettin Tantan’ın görevden alınmasına üzüldüm. Bu olay, sanki Yalova operasyonunun sırf bu amaçla yapıldıgını akla getiriyor. ANAP’ daki bu olay göstermiştir ki ,anap hiçbir zaman yolsuzluk ve rüşvetin karşısında olamayacaktır.
        H. Selvi
       

Merhaba,
       Ben çok sade bir vatandaş olarak, bazı olayları birbirine örtüştürerek, sadece basın yoluyla elde ettiğim ve daha önceki bilgileride düşünerek bir teori oluşturmaya başladım. Paylaşmak istiyorum.
       1- Sn. Mesut Yılmazın önünde bir takım engeller ve sıkıntılar vardır.
       Yolsuzlukların birçoğunun altından ANAP çıkmaktadır ve bu konuların üstüne giden Tantanı durdurmak lazımdır. Bu arada ne yapsakta Dervişide zor durumda bıraksak planlarıda yapılmaktadır.
       2- Aynı zamanda parti içerisinde yıldızı parlayan simalar vardır. Yüksel Yalova ve Erkan Mumcu gibi. Koltuk bu vazgeçilmez.
       3- İlk plan uygulanır. Tantan İrana gider gitmez Erkan Mumcu vekalet edilir ve Tantan’ı zor durumda bırakacak bir önerge için Mumcu zorlanır. Fakat Mumcu bu oyuna gelmez gerekirse gideceğini söyler fakat Yılmaz bu durumu göze alamaz. Plan tutmaz. Mumcu direkten döner.
       4- İkinci ve komplo bir plan hazırlanır. Seçim bölgesi itibarı ile duyarlı olan Yüksel Yalova doldurulur ve madyaya salınır. Bu arada Borsanın para babası Turgut Yılmaz ve diğer yakınlara haber verilir. Gereken açıklama yapılır. Borsadan vurgunu yapanın yanında kalır. Yüksel Yalova, Mumcu gibi uyanamaz, oyuna gelmiştir. Ekonomi elden gidiyo nidasıyla hemen istifa ettirilir. Yılmaz ve Ecevit bu yola başımızı koyduk kim bozarsa gider açıklamasını yaparlar. (Kahramandırlar artık) Dervişin tansiyonunu ve sinirlerini yeterince yıpratmışlardır. Bu arada Yılmaz bu hareketinin karşılığında Ecevitten Tantan’ın kellesinin sözünü almıştır. söylenti çıkar revizyon olayı hakkında. Ve bu güne gelinir. Ecevit diyetini öder. Tantan gider ve nedense sadece revizyon Anap ta olur.
       Bakın şu allahın işine bir plan yapılıyor. Anap ın ağır toplarından biri(Yalova) vatan haini muamelesi görüyor. Mumcu pasifize ediliyor. Halk ve millet için çalışan Tantan dışlanıyor. Dervişe bir gözdağı veriliyor. Kardeş ve yakın çevre Borsadan paraları hortumluyor. Ecevit yazık kaderine razı. Ama Mesut Yılmaz ayakta ve artık şu sıralar yanına yaklaşacak zarar verecek kimse yok.
       Nasıl iyi hikaye dimi.
       Benim nacizhane sade vatandaş aklım bu kadar çalışıyor bu konularda. Büyüklerimizin her dediğini yapıyoruz işte.Kalın sağlıcakla Teşekkürler
       İbrahim Aydın
       

Tekelleşmenin her türlüsü insanlara zarar verir. Bu herhangi bir partide olsa bile. Son Tantan olayı Mesut Yılmaz’ın parti içerisinde tekelleşme operasyonudur. Doğal olarak insanlara faydalı olacağı pek soylenemez. Şahsi konumlarını güçlendirmek için yapılan bu hareketler insanlara nasıl yararlı olabilir? Fakat ben daha çok suçu kendimizde arıyorum. Nasıl oluyor da bu tip olaylara tepkisiz kalabiliyoruz. İnsanlar gözümüzün içine baka baka ‘Ben istediğimi yaparım. Asarım, keserim!’ gibisinden laflar ediyor. Ve Turkiye’ye hiç de faydası olmayan icraatlarda bulunuyorlar. Biz ise sadece seyrediyoruz. Turkiye’ye hiç bir faydası olmayacağı anlaşılan bu tip insanların artık çekilmesi gerekiyor. Şiddetle Tantan olayını protesto ediyorum...
       İshak Demir
       

Yolsuzluk yeniden ayyuka çikacak ve bunu engellemek için yürekli kimse de olmayacak. Adam herbir operasyon sonunda gözlerimi yasartiyordu. Simdi TR de yasamak iyicene imkansiz hale geldi. TRnin Mesut Yilmaz gibi bir adama ihtiyacinin olmasi ne kadar yazik! Özal öldü böyle oldu. Aslanlar öldügünde çakallar kral olurlar. Bu hep böyledir.
       Burhan Deniz
       

SAYIN İÇİŞLERİ BAKANI SAADETTİN TANTAN’A YAPILANLARI KINIYORUM. TÜRK HALKININ HERZAMAN SAYIN TANTAN’IN HİZMETLERİNİ HATIRLAYACAĞINI VE SEÇİM GÜNÜNDE BU ŞEKİLDE LAYIK OLDUĞU YERLERE GETİRECEĞİNE İNANIYORUM. TÜRK HALKININ BÖYLE DÜRÜST VE FEDAKAR ÇALIŞAN İNSANLARA İHTİYACI VARDIR. LÜTFEN BU İNSANLARIN KIYMETİNİ BİLELİM.
       Can Küçük
       

Bir kez daha ulkemizin cikarlari icin hizmet eden bir adam SUSTURULMUSTUR.
       Sapka cikartilcak ornek bir politikacimiz olan sayin Tantan’in cesur ve yolsuzluklara yer vermeyerek, kendi cikarlarina alet olmayacagine, hata ve hatta, pozisyonlarina bakmaksizin, eger bu yolsuzluklarla bir alakalari varsa, onlarida tehlikeye atabileceginin farkina varan politikacilarimiz, Sayin Tantan’i susturmustur.
       Umarim milletimiz bunun farkina varir, ve bu utanmazligin hesabini sorar. Ben, 20 yasinda, bu ulkenin geleceginden sorumlulardan biri olan bir gence olarak, bundan utaniyorum, ve bu hukumuti, basta sayin Mesut Yilmaz ve Ecevit olmak uzere, butun hukumeti, ve hatta kendisine su ana kadar cok guvendigim sayin cumhurbaskanimiz Sezer’erede, bu atamalari onayladigi icin KINIYORUM.
       Iste bu tur olaylar, sayin Tantan gibi bizi ilk defa “durust politikaci” imajiyla tanistiran ve daha ulkemizde cok olduguna inandigim sahislari gorev yapmaktan dahada kacinmaktadir. Benim gibi gencleride Turkiye’de politikanin, ve politikaciligin neden ibaret olduguna iyi bir ornek teskil etmektedir.
       Sayin Tantan, lutfen istifa edin ve onurunuzu kurtarin. Bunu size yapan isanlara tek soyleyebilcegim sey, YAZIKLAR OLSUN. Halkin icinden biri daha susturulmustur. Ve idiia ediyorumki, tek amaci ulkemize hizmet olan Sayin Dervis’ede politikaci menfaatlerine ters yaslar cikartigi icin en sonuda ayni senaryo uygulanacak, ve gorevinden uzaklastirilacaktir.
       Cenk Turkoglu
       

biz halk olarak Tantan’ın görevinden alınmasını milletin isteği değil Mesut Ylmaz’ın isteği olarak değerlendiriyoruz ve Mesut Yılmaz’ı kınıyoruz. Artık siyasi ağaları indirmenin zamanı geldi. Seçim sistemi değişmeli. Böyle kendini lider diye başa getiren ağalar devlete ne büyük zararı veriyorlar. Yeni gelen bakana gelince Mum kokulu kadınlar filminin yazarıymış içişleri bakanlığının ne tür ellere teslim edildiği beni korkutuyor. Artık menfaat uğruna millete büyük yararı dokunan kimseler işten alınmamalı. Anap gözümüzden artık iyice düştü ve tüm nefretimiz seçim sistemindeki bozukluktan doğan ağalıklara.
       Mehmet Tuncuk
       

Günümüz siyasetinin yozlaşmış hatta pıhtılaşmış bir kandan farkı olmayan ve memleketin üzerinde bir pislik gibi duran tepemizdeki bir kısım insanların Türkiye’nin geleceğiyle daha fazla oynamaya hakları yoktur.Kaldı ki tüm Türk vatandaşlarının yapması gereken bir olayda seçimlerde kimlere oy verdiklerini ve hangi vatan hainlerini başa getirdiklerini iyi incelemeri gerekmektedir.Bu gün bu gereksiz şahsiyetlerin TANTAN gibi veya yakın geçmişte Sn. Ahmet Necdet Sezer’i susturdukları iyi niyetli ama az sayıda olan devlet adamımızı harcayamamaları bizim elimizde.Bir de şunu çok açık ve seçik belirtmek istiyorumki gelişmiş ve son derece demokratik bir ülke olmak istiyorsak öncelikle ülkemizde genç insanlar seçilmeli.Artık 60 ‘lı 70 ‘li yıllardan kalan ve günümüzde ALTINI bile TUTAMAYAN insanların bizi yönetmesi mümkün değildir.Sayın Sadettin TANTAN ‘a eğer fırsat verilseydi ülkedeki pisliklerin hepsini temizleyecekti ve ülke daha güvenli bir hale getirecekti fakat zaten ülkedeki kötülüklerin merkezi devlet yöneticilerinin arasında oldukları için buna izin vermediler.Ama bilsinlerki bu ülkenin çok genç bir potansiyeli var ve 60 - 70 lerdeki yaşayan ve bugünde yaşayan insanları kandırabilirler ama ülkenin yüksek çoğunluğu olan biz gençleri kandıramazlar.Bu kokuşmuş eski kafalıları şiddetle kınıyorum.Umarım en kısa zamanda ülkemiz bu karabela insanlardan kurtulur.
        Aslında çok söylenecek ve yazılacak şey var ama dün akşamdan olan sinir sabah stresi ile birleşti ve başladığım günde bu şekilde bi fikirlerimi dile getirebildim.Sizlerden ricam NTV olarak Ülkemizdeki devlet büyüklerininde (Bülent ECEVİT ....v.b. gibi ) katılacağı ve sizin düzenleyeceğiniz bir tartışma programına katılmayı çok isterim.Çünkü ülkenin aydın gençleri adına söylenecek ve açığa kavuşturulması gereken çok mesele var.Sizlere fikirlerimize yer erdiğiniz için çok teşekkür ederim.
       İyi günler iyi çalışmalar.
       Metin Dirice
       

İşte yine aynı şey oldu. Ülkesi için birşeyler yapmak isteyen, dürüst, çalışkan bir insanın daha ayağı kaydırıldı. Neden bu ülkede hep kötüler kazanıyor? Sanırım suç kendimizde. Garip bir şekilde tepkisiz kalışımızda olaylara. Geçmişi belli bir insan, geçmişi belli bir başka insan tarafından alaşağı edildi. Peki kim kaybediyor bence biz? Murat Akçiçek
       

Bir çok demokratik ülkede gizlice yapılan nedenleri çarpıtılan, aymazlığa getirilen bu tür siyasi hamleleri, entrikaları Türk Halkının gözü önünde pervasızca yapan Sn.Yılmaz’ı destekliyor ve başarılı !! siyasi kariyerinde kendisinen nice başarılı atraksiyonlar beklediğimizi bilmesini istiyorum. Sn. Tantan’a sormak istiyorum, bakan olana kadar Anap’ın ve Sn.Yılmaz’ın gerçek çalışma tarzını ?? farkedememiş miydi ? Yoksa Askerler sayesinde gözleri mi açıldı ? ( Cevap Evet ) Yoksa bu kliği kullanarak popülüstlik yapmaya mı çalıştı. ( Sanırım bu daha doğrusu ) Her şeye rağmen Sn. Tantan’a teşekkür ediyor ve Sn.Yılmaz’ın asla düşünemeyeceği şekilde ONURLUCA istifa etmesini diliyorum.
       Murat Balkır
       

Evet ülkemizde tarih maalesef hep tekerrür ediyor, sn.Tantan yıllar öncede İstanbul’u pisliklerden temizleyince yine bazılarının nasırına dokunduğu için görevden alınmıştı.Şimdi Türkiye’nin ona en ihtiyacı olduğu günlerde (maaleselef vekili olduğu partide)yine birilerinin nasırana bastı, ne acı ki koskoca ülkede namuslu insanların ordu ve cumhurbaşkanından sonra güvendiği tek siyasetçi basit ayak oyunları ile görevden alınabiliyor.Parti başkanları hiç bir zaman millet iradesinin üstünde olamazlar, milletin güvendiği ve saydığı insanları harcıyacak güce sahip olduklarını sanıyorlarsa çok yanılıyorlar, kendi yarattıkları deprem enkazının altında kendilerinin kalacağını ve sağ duyulu milletin ise onları kurtarmayacağını ve ölümlerini seyredeceklerini bilmeliler.
       Sayın Tantan’a ilke ve hedeflerinden ödün vermediği için sonsuz teşekkürler,
       Özden BALTACI
       

Sn. Sadettin Tanta’ın, haksız yere görevden alınmasını, ülkeye hizmet ettiğine olan inancımı yitirdiğim ANAP’ı, 80 lik dedelere genç ve dinamik bir ülkeyi yönetme fırsatı veren zihniyeti ve atama kararının onaylanmasını protesto ediyorum.
       Seçimler ne zaman yapılırsa yapılsın, mevcut siyasi partilerin hiç birine oyumu vermeyeceğim !
       Özgür Öztürk
       

Sadettin TANTAN ın görevden alınmasını kınıyorum.Türkiye namuslu bir insanının
       daha yitirdi namussuzların gözü aydın.
       

Belliydi olacagi.birileri(kimler oldugunu bilmeyen var mi artik?)rahatsizdi epeydir.perdenin arkasindaki gercek yuzlerin ortaya cikmasi onlar icin hos olmazdi netekim!
        Tantanin begenmedigim yanlari vardi;ama durustlugunden kusku duymamistim hic.dun aksamki ntv’de yayinlanan’kapali kapilar ardinda’programinda mesut yilmaz 5,tantan 0 dendi.duzeltmek isterim.vurguncular,soyguncular 5,Turk halki 0 !
       Sedat Akkor
       

Başarılı olmuş birinin görevine son verilmesi ancak Mesut YILMAZ ve onun gibilerin mantığıyla olur. Olayı şiddetle protesto ediyor, Sadettin TANTAN ın da yeni görevi kabul etmemesini ve ANAP tan istifa edip bağımsız kalmasını tavsiye ediyorum.
       Sefer ÇOBAN
       

Sn.Yılmaz ve Sn. Tantan arasında yaşanan gerginliğin başından beri Sn.Yılmaz, Anavatan Partisinden, bu partinin görüşlerinden bahsederek Sn.Tantanı üstü kapalı olarak suçlarken; bu suçlamara Sn.Tantan halkın menfaatlerinden bahsederek cevap verdi.
       Böyle bir durumda, İçişleri Bakanlığının yaptığı başarılı operasyonlar ile dürüstlüğü ve samimiyeti konusunda, halkımızın büyük bir çoğunluğunun takdir ve güvenini kazanmış olan Sn.Tantanın görevden alınışı; Anavatan Partisinin ve/veya başkanının görüşleri ile halk menfaatlerinin örtüşmediği gibi bir sonucu ortaya çıkarmaktadır.
       Ş.Sucu
       

MESUT YILMAZ VE ANAP, BU HAMLE İLE BİTMİŞTİR.BAŞKA SÖZE NE HACET.
       Ahmet ŞENEL
       

Mesut Yılmaz, Sadettin Tantanı azletmesiyle üzerindeki yolsuzluk iddialarını iyice güçlendirmiştir. Mesut Yılmaz iyi bir stratejist olmadığı gibi, kamuoyunun havasını da hiçbir zaman koklayamamış bir siyasetçidir. Dün akşam ANAPın oyları 5% daha gerilemiş ve ANAPın bir “yolsuzluklar” partisi olduğu hakkındaki “kamuoyu fikri” daha da kuvvet kazanmıştır. Tantan’dan beklediğimiz hemen bugün istifa etmesidir. Mesutun vekili olacağına tekrar milletin vekili olsun.
       Ömer Faruk Alış
       

Mesut Yilmaz’in boyle sacma bir atama yapacagi zaten herkes tarafindan tahmin ediliyordu. Ulkemizde dogru duzgun is yapanlarin surulmesi, gorevden alnmasi veya hakkinda asilsiz davalar acilmasi zaten ilk olan bir sey degil. Parti ici demokrasi’nin hala yerlesmemis olmasi, partilerin sanki bir sultanlik gibi yonetiliyor olmasi bu tur atamalara yol aciyor. Bugune kadar yaptigi islerle butun halkin takdirini toplayan, siyaset gibi halkin en az guvendigi bir kesimin icinden cikip insanlarin gercekten umut bagladigi bir insani boyle silip atmak Mesut Yilmaz ve ANAP icin eksi bir puandir. Saadettin Tantan bu zamana kadar bir cok suc orgutuyle ugrasirken siyasiler hep arkasinda gozuktuler. Ne zaman siyasi partilerle alakali yolsuzluklarla ugrasmaya basladi, bir anda istenmeyen adam ilan edildi. Bu sadece Mesut Yilmaz’in ayibi degil, ayni zamanda bu degisiklige hic bir tepki gostermeyen Bulent Ecevit ve Devlet Bahceli’nin de ayibidir.
       Bu tur keyfi uygulamalar surdukce, is yapan insanlar suruldukce, Turkiye’nin gelecegini parlak gormek fazla iyimserlikten baska bir sey degildir.
       Omer Ozvardar
       

slında söyleyecek çok fazla bir şey yok bu konuda. Halkımızın bu tarz konularda şu ana kadar gösterdiği tepkileri göz önünde bulundurarak bu konuyuda çok çabuk unutacağımız kanısındayım. Hiç düşünmeyin ilk seçimde halkımız yine Mesut Yılmaz’ı ödüllendirecektir. Bu halk daha önce Tayyip Erdoğan’a, Hasan Celal Güzel’e yada diğerlerine nasıl sahip çıktıysa Saadettin Tantan’a da öyle sahip çıkacaktır.Yani hiç bir şey olmayacak. Bizim milletimiz hırsızlara sahip çıkar, beyefendi diye hitap eder ama Saadettin Tantan gibilere sahip çıkmaz. Birde merak ettiğim TSK’nın tepkisi... Aslında bu kurumdanda çok tepki beklemiyorum.
        İçerden bakarsak ağlanacak haldeyiz, dışardan ise gülünecek haldeyiz. Bu olay hem kamuoyuna hem dış dünyaya Türkiye’de hiç bir şeyin değişmeyeceğine dair anlamlı mesajlar veriyor.
        Yukarıda belirttiğim gibi çokta fazla bir şey söylemeye gerek yok.Zaten millet olarak en iyi yaptığımız şey bol keseden atmak, bol bol konuşmak. Onun dışında hiç bir artımız yok.
        Layık olduğumuz insanlarca, layık olduğumuz tarzda yönetiliyoruz.
       Osman Akbıyık
       

Sayın İçişleri Bakanımız Saadettin TANTAN’ın görevden alınmasını ve ve Mesut YILMAZ’ı şiddetle kınıyorum.Mesut YILMAZ ve çevresinin yaptıkları ve de yapmayı planladıkları yolsuzlukların karşısındaki en önemli engel olan Sayın TANTAN pasifize edilmiş oldu. Mesut YILMAZ ve çevresi artık rahatça yolsuzluklarına ,hortumlamalarına devam edebilecek bu çok üzücü bir durum, ALLAH milletimize sabır versin ve Mesut YILMAZ gibi pisliklerden korusun.
       P.ATAK.
       

Eceli gelen cami duvarına işermiş.mesut yılmazın da bu son çırpınışları .Halkın oyları ile boğulacak meclisin yüzünü bile göremeyecek.Artık eskimiş köhnemiş siyasetçi istemiyoruz.Bu vatanı batıran dısarıya karsı ipotek ettiren bu zihniyet halkın güçlü iradesi ile yok olup gidecekler.Ecevit yasının vermiş olduğu Bahçeli ne etliye ne de sütlüye karışmayan bana dokunmayan yılan bin yıl sağolsun zihniyetinde.Mesut ta hırçınlaşmakta yapmış olduğu haraeketler suçluluk pisikozunda.
       Türkiyenin Dürüst Güvenilir kişilere ihtiyacı vardır.Ne yazık ki toplum olarak bu gibi konulara tepki veren yapılan zamları kuzu kuzu içine sindiren benzine gelen zamlarla 3-5 gün araba kullanmayıp tekrar kullanan toplumdan ne beklenirki.
       Bu vatanı Mamur ve müreffeh toplum yapmak için canlarını dişlerine katmış Atatürk ve silah arkadaşları ve ayrıca şehitlerimiz yattıkları yerde kemikleri sızlıyordur.
       Bir atasözü vardır. Devlet malı deniz yemeyen domuz.
       Büyük Türkiye için Sn Tantan Sn K.Derviş Sn.Sezer gibi dürst insanlara ihtiyaç vardır.
       Partilere oy değil icraat yapacak kişilere oy vererk tercihimizi yapmak.Dürüst iş yapan kişileri seçmek birinci vazifemiz olmalıdır.
       Cenk Önen
       

anlamak cok zor emın olun .. bır kere nıyetıne gırılmıs Tantanın yollanması .. sutten cıkmıs bıle olsa bı sekılde karalanıp gonderılecektı . neden mı burası Turkıye cunku ... kendılerıne sorsan mutlaka gecerlı bır sebeplerı vardır ama kendı sectıklerını kendılerı batırıyorlar .. ıyı olan ne .. buna ragmen hala Turkıye ayakta .. ınsallah cokmeyız .. depremden sonra Türkiye birbirine kitlenmişti .buyurun sıze bır deprem işte ..sevgıyle kalın .
       m.karahan
       

Ben şahsen bu haberi dün akşam ilk duydugumda hayatta Anap’a oy vermemiş biri olarak büyük bir şaşkınlıkla karşıladım ve inanamadım.Bu olay için çok fazla birşey söylemek istemiyorum söylenecek birşey varsa o da artık bu güzide memleketimizde halkı ve milleti için özveri ve tehlikeleri göze alarak çalışan insanlar yok etmek yerine ne zaman bagrıma bagrımıza basacagımız. Bu ülkede gerçek Atatürkçü olmak dürüst ve namusu ile hizmet etmek ,idealist olmak suç ise ülkedeki tüm Saddetin Tantan ları bulup imha edelim.”Ne mutlu türküm diyene”diyemiyoruz ama bırakalım da birileri ne mutlu alnım açık ve dik diyebilenler yaşasın
       

Turkiye’nin kaderi haline gelmi? ru?vet ve yolsuzluk ile mucadele eden sayyly ki?ilerden olan ve hatta bu akymyn ba?yny ceken de?erli bir siyasetcinin pasif bir goreve atanmasynyn ardyndaki gercekler neler olabilir acaba ? Siyaseti yoneten ki?ilerin boyle bir davrany?ta bulunmalary ve buna seyirci kalanlary ?iddetle kynyyorum. Yolsuzluk carkyna ta? koyanlaryn teker teker elimine edilmesi , gelecek gunlerin daha da kotu olaca?ynyn bir habercisi olabilir mi?
        Sn. Tantan’y gorevden alanlaryn bizlere mantykly bir acyklama yapmasy gerekiyor. Basyn kurulu?larynyn da bu olayy dikkatli bir ?ekilde incelemeleri ve gorevinde bu kadar ba?aryly olan bir insanyn arkasynda durarak , siyasete girmeyi du?unen iyi insanlaryn biraz da olsa kyrylan umitlerini duzeltmeleri gerekiyor. Yoksa gercekten gelecek gunler daha da kotu olacak.
        A. Yunus

 

 
  NTVMSNBC KULLANICILARININ TOP 10'u  
 

Bu haberi diğer okuyucularımıza tavsiye eder misiniz?
hayır   1  -   2  -   3  -   4  -   5  -  6  -  7  kesinlikle

 
   
 
 
NTVMSNBC   NTVMSNBC 'ye iyi erisim için
Microsoft Internet Explorer
Windows Media Player   kullanın
 
   
  Ana Sayfa | Güncel | Dünya | Ekonomi | Sağlık | Yaşam | Teknoloji | Kültür & Sanat | Spor | Hava Durumu | Haber Özetleri | Arama | NTVMSNBC Hakkında | Yardım | Spor Yardım | Tüm Haberler |
Araçlar | NTVMSNBC Reklam Seçenekleri | Hukuki Şartlar & Gizlilik Hakları