Home page
Haber Menüsü


Güncelleme: 17:59 TS 3 Nis., 2001
Okur mesajları 3

  Mesajları okumak için linklere tıklayınız
İş dünyasının duayenlerinden Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Şahenk'in vefatıyla ilgili mesajlarınızı guncel@ntvmsnbc.com adresine yazabilirsiniz.
Okur mesajları 1
Okur mesajları 2
Okur mesajları 3
Okur mesajları 4
Okur mesajları 5

       Yalnız Doğuş Gurubu değil bence Tüm Türkiye örnek bir iş adamını yitirdi.Ayhan Şahenk ekonomiye bulunduğu katkılarla gençlere vermiş olduğu mesajlarla Türkiyenin geleceği konusunda umut dolu iletiler sunmuştur.Seni
       özleyeceğiz.Başımız sağolsun.
       Alper Gültekin
       

SN.AYHAN ŞAHENK BEYEFENDİYE ALLAH’TAN RAHMET,AİLESİNE VE TÜM DOĞUŞ ÇALIŞANLARINA SABIR,BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM.TÜRKİYE EN İNSANINDAN
       BİRİSİNİ DAHA KAYBETTİ.ÇOK ÜZGÜNÜM .
        BAKİ DEMİR
       

BEYEFENDİ İNSAN SAYIN AYHAN ŞAHENK’E ALLAHTAN RAHMET, KEDERLİ AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLERİM. ÇALIŞMAKTAN GURUR VE ONUR DUYDUĞUM ESKİ BİR GARANTİ BANKASI ÇALIŞANI OLARAK DİYEBİLİRİRMKİ ÜLKEMİZ ÇOK ÖNEMLİ BİR GİRİŞİMCİSİNİ KAYBETTİ. TEKRAR BAŞIMIZ SAĞOLSUN.
        ALİHAN EKİNCİ
       

Ülke kalkınmasıdaki öncülüğü ile her zaman saygı ile anımsanacak olan Sayın Ayhan Şahenk’in kaybından büyük üzüntü duydum.
       Ailesine, Doğuş Holding camiasına ve sevenlerine başsağlığı; Sayın Şahenk’e ise Allah’tan rahmet dilerim.
       Feyzi Hepşenkal
       İzmir Fuarı Genel Müdürü
       

Ülkemizin hayırsever işadamlarından hemşehrimiz, büyüğümüz, Ayhan Şahenk ağbeyimizi kaybetmenin üzüntüsünü hemşehrilerimiz olarak yaşıyoruz.
       Niğdeli hemşehrilerimiz ve Niğde Hasret Gazetesi mensupları adına Allahtan rahmet diler, Doğuş Grubuna, kederli ailesine sabırlar temenni ederiz.
       NİĞDE HASRET GAZETESİ ADINA
       İbrahim ARIKAN, Turan UÇAN
       

AİLESİNE VE ÇEVRESİNE VE DE TÜRK HALKINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİM.
        SAYIN ŞAHENK İ YALNIZCA MEDYADAN VE KENDİ İŞLETMELERİNİN İŞLEYİŞİ HAKINDAKİ DUYUMLARIMDAN TANIYORUM.
        BİZDE NE YAZIK Kİ ÖRNEĞİ ÇOK AZ OLANLARIMIZDAN DI. VE GERÇEK BİR KAYIP.
        SAYGILARIMLA
       Kasım Özdemir
       

Doğuş Grubu / Garanti Bankası’nda çalışıp emekli olmanın gurunu taşıyorum. Ayrıca telefonda da olsa Değerli Büyüğümüz Sayın Ayhan ŞAHENK’le konuşan şanslı bir kişi olmanın onurunu hissediyorum.
       Bir pazar günüydü.Evimin telefonu çaldı.” Merhaba Nazım Bey,sizi pazar günü rahatsız ediyorum,kusura bakmayın,sizden bir ricam olacak..........” diye başlalayan ses Sayın Ayhan ŞAHENK beye aitti.Ricasını yerine getirdim,çok sevindim.
       O’nu hiç unutmayacağım,unutmayacağız.
       NUR İÇİNDE YATSIN.BÜYÜK İNSAN.
       Nazım TURAN
       

dün gece talihsiz bir şekilde yitirdiğimiz ayhan şahenk beyefendiye tanrıdan rahmet,ailesine sabır diliyorum.doğus grubu çalışanları olarak büyük üzüntü duyduk.hepimizin başı sağolsun..
        şirin göçer
       

Sevgili Ayhan Amca,
       Sizi, bana ilk oyuncak bebeğimi alan ve 14 yaşındayken geçirdiğim apandisit amaliyatı sonrasında bile hastaneye bizzat gelen, alçak gönüllü ve tüm dünyayla barışık bir aile dostu olarak hatırlıyorum. Sonraki yıllarda hiç görüşme fırsatımız olmadı ama gönlümdeki iziniz yerini hep korudu.
       Nur içinde yatın.
       Sabiha
       

Sayın Ayhan ŞAHENK Bey’in vefatını büyük üzüntü ile öğrendik.Kendisine Cenab-ı Hak’tan rahmet diler,kederli ailesi ve bütün Doğuş gurubu mensublarına sabır ve başsağlığı dilerim
       Abdülkadir ÖZKEÇECİ
       

Sayın Şahenk’i yalnızca bir vatandaş olarak tanıyor ancak girişimlerini ve
       yaptıklarının kalitesini biliyor ve Türkiye’yebu kadar büyük hizmetler vermiş bir İnsan olarak adının yaşatılmasını temenni ediyor. NTV gibi kaliteli bir yayın organını bizlere kazandırdığı için teşekkür ediyorum.
       Mekanı cennet olsun.
       Gülsün Yener
       

Merhuma Allah’tan rahmet,sevenlerine ve yakınlarına sabrı cemil niyaz ederim.Şahenk’in Niğde’ye bıraktığı eserler onun “insan” gibi bir “insan” olduğunun en büyük delilidir.Başkalarına da örnek olması dileğiyle, Alllah Rahmet Eylesin!
       Av.Seyfettin Gökdemir-NİĞDE
       

Türkiye ilkeli, dürüst, vatanperver ve yardımsever bir işadamını yitirdi.
       Doğuş Holding camiasına ve ailesine başsağlığı dilerim.
       Halil Sümer
       

Ekonomimiz dürüst,saygın,beyefendi,mütevazi tüccarlarından birisini kaybetti.İlkelerini,yaşam görüşünü kendime örnek alacağım.Allah gani gani rahmet eylesin,kalanlarına,çalışanlarına sabırlar versin.
       Cihan Anlıtan
       

Turk is dunyasinda onun gibi insanlara cok gereksinim duyuyorduk. Yaptiklari, kimligi, idealleri ile bana umut veriyor, is dunyasina biraz da olsa guven duymami sagliyordu. Cok farkliydi, yaptiklari da, kendisi de. Dogus grubu da. Onun gibilerin varligina bu kadar gereksinim duydugumuz gunlerde ondan mahrum kalmak cok, cok kotu oldu.
       Ayşe Hammas
       

ÇOK DEĞERLİ PATRONUMUZ SN. AYHAN ŞAHENK BEYEFENDİYİ KAYBETMENİN DERİN ACISI VE ÜZÜNTÜSÜ İÇİNDEYİM.KENDİSİNE ALLAH’TAN RAHMET VE AİLESİNE,TÜM DOĞUŞ PERSONELİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM.AYHAN BEY MEKANINIZ CENNET OLSUN.
        BAKİ DEMİR
       

Türkiye için önemli bir şahsiyeti yitirdiğimizi düşünüyorum. Beyefendiyi şahsen tanımadım, hakkında çok da fazla şey bilmiyorum. Ama “ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz” sözü onunla ilgili herşeyi anlatabilir sanırım. Türkiyede gelişimin, dönüşümün önemli firmalarını ortaya çıkaran başkanınızı saygıyla selamlıyorum
       Ahmet Duyar
       

AYHAN SAHENK’E ALLAHTAN RAHMET TÜM YAKINLARINA VE SEVENLERINE BASSAGLIGI VE SABIR DILIYORUM.
       NTV IZLEYICISI
       SONGÜL TEZEL
       

Doğuş Grubunu bu günlere getiren Sayın Ayhan ŞAHENK’e en büyük borcumuz başarımızı daha ileri götürerek artırmaktır. Yanlızca İşadamı olarak değil şirketlerininde saygınlığından ve dürüstlükten kanunların gerektirdiği şekilde çalışmaktan katiyetle ayrılmamış büyük bir işadamıydı. İş dünyasında bir profesyonelin çalışabileceği en iyi ortamı sağlayan, hiçbir zaman medyatik olmayan, reklamı kabul etmeyen, ön plana çıkmayı sevmeyen, eğitime ve sağlığa önem veren Sayın Ayhan ŞAHENK’e Allah’tan rahmet, Ailesine, Niğde Halkına, Tüm Doğuş Grubuna ve Türk Milletine başsağlığı dilerim.
       Saygılarımla,
       Erkan AKTER
       

Değerli büyüğümüz, sevgili insan, hemşehrimiz, şahbabamız sayın Ayhan Şahenk’i kaybetmenin acısı yüreğimizi kor gibi yaktı. Örnek bir müteşebbis olarak Niğdemizin içinden çıkan bu mütevazi insan, sadece Türkiye’de değil tüm dünyada hayranlık uyandırmıştır. Bir Niğdeli olarak ben, Niğde’ye katkılarından dolayı hakkını helal et şahbabamız diyor; kendisine Tanrı’dan rahmet, kederli ailesine, Niğde’ye ve tüm iş alemine başsağlığı diliyorum.
       Op.Dr.Kani Karaca
       Sürmene Devlet Hastanesi Üroloji Uzmanı
       

Öncelikle böyle büyük bir insan sevgisi olan ve yatırımlarını her zaman için insanları hedef alarak yapan bir kişiyi kayıp etmenin üzüntüsü içerisindeyim böyle vatanına ve milletine düşkün bir insanlara ihtiyacımız olduğu şu günlerde üzüntüm 2 kat daha artmış bulunmakta kendisine yüce Allah tan gani gani rahmet diler kurumunuza ve Ntv baş saglıgı dilerim mekanın cennet olsun sayın Ayhan Şahenk bey topranızda bol olsun...
        K.Maraş tan Behsat gürsoy
       

Değerli Ağabeyimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Doğuş Holding’e ve Niğde halkına başımız sağolsun dileklerimle saygılarımı sunarım.
       Emin Özdemir
       ANAP Niğde Merkez İlçe Başkanı
       

Çok yakından bankamızın 50.yılında tanıma şansına ve konuşma şansına sahip olmuştum. Mütavaziliği, çalışanlarına karşı olan sevgisi Doğuş grubunun patronundan ziyade sanki grubun bir babası gibiydi.Ailemde vefat eden hiçkimseye bu kadar üzülmemiştim.Babacan tavrı gözlerindeki samimiyet ve sıcaklığı asla unutmayacağım seni seviyorum Başta ailesi olmak üzere tüm Doğuşgrubu çalışanlarına başsağlığı diliyorum.Allah rahmet eylesin.
       Ayhan Çakır
       Garanti Bankası Alanya
       

Turkiye’mizin gercekten cok ama cok degerli guzel caliskan saygideger bir insani abimiz buyugumuz Sayin Ayhan SAHENK’ in vefatindan dolayi basta ailesi akrabalari calisan personeli olmak uzere Tum Turkiye’mizin basi sagolsun diyorum. Allah c.c geride kalan yakinlarina sabir ihsan eylesin.
       Isa BAYRAM
       Cemali SOYULMAZ
       

yakınlarına ailsine sanırım en önemliside türk milletine başsağlığı dileklerimi iletmek istiyorum bir ayhan şahenk’ın daha bu memlekete gelecegını zannetmıyorum.
       Mustafa Terzi
       

Değerli büyüğümüz sayın Ayhan ŞAHENK Beyefendinini vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.Merhuma Allah’tan rahmet diler,Doğuş Grubu’na ve ailesine başsağlığı dileriz.
       Orhan KASIM / Ali Rıza KASIM / Burhan KASIM / Yusuf Ziya KASIM-KOCAELİ
       

Adım Serhat Beker. Ben Garanti Bankasının bir personeliyim. Aynı zamanda Niğdeliyim. Sn. Ayhan Şahenk’i ilk tanımam Nİğdede oldu. Niğdede her yerde onun izlerini bulabilirsiniz. Bende bu şekilde tanıdım Ayhan Şahenk’i. Belki hiç onunla tanışmadık ama onun adını duyduğum ilk günden bu güne kadar ona olan hayranlığımı hiç gizlemedim. Diyebilirimki bir Niğdeli olarak kendime hep onu örnek aldım. Acaba onun kadar başarılı olup Niğdeye ve ülkemize katkıda bulunabilirmiyim diye hep düşündüm. Bunun için ilk adımı Garanti Bankasında çalışmaya başlayarak attığıma inanıyordum. Biliyordum ki bir gün kendisi ile karşılaşak ve bu hayranlığımı ve hedeflerimi ona anlatacaktım. Ancak dün akşam aldığım haberle yıkıldım. Kendisiyle hiç tanışamamış, onunla konuşma fırsatını yakalayamamışdım.
       Ama hedeflerimizde hiç bir sapma olmadan onun açtığı yolda, hep daha ileriye
       gitmeye çalışacak ve onun istediği gibi yaptığımız her işi 1 Numara
       yapacağız.
       HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN
       Serhat Beker
       

ALMANYA’DAN 3 SENE ÖNCE DÖNDÜĞÜMDE TÜRKİYE’DEKİ ÇALIŞMA DİSİPLİNİ BENİ
       HAYRETLER İÇİNE DÜŞÜRDÜ.
       TÜRK ŞİRKETLERİNİN BAŞI BOŞLUĞU, SORUMSUZLUĞU VE VASIFSIZ İNSANLARIN TORPİL
       YAPTIRARAK HER YERİ DOLDURMALARI TÜRKİYE’NİN NE DURUMLARA DÜŞTÜĞÜNÜN BAŞLICA
       SEBEBLERİDİR.BUNUN DIŞINDA SORUMLULUK ÜSTLENMİŞ AVRUPA’DAKİ SİRKETLERE BİLE
       ÖRNEK OLACAK SÜREKLİ DAHA MÜKEMMELLİK PEŞİNDE OLAN ŞİRKETLER GÖRMEK BENİ ÇOK
       RAHATLATTI. BUNLARIN BAŞINDA HİÇ ŞÜPHE YOK RAHMETLİ AYHAN ŞAHENK VARDI VE
       ONUN SAYESİNDE DOĞUŞ GRUBU BİR KALİTE SEMBOLİNE DÖNÜŞTÜ.UMARIM GİTMEDEN ÖNCE
       ONUN MİSYONUNU TAŞIYACAK İNSANLAR YETİŞTİRMİŞTİR. ZATEN BUNDAN HİÇ ŞÜBHEM
       YOK.
       ALLAH’TAN RAHMET AİLESİNE SABIR VE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİM
       Suat KIZILKAN
       

Sayın Ayhan ŞAHENK’in vefatını üzüntüyle öğrendim. Ailesine ve tüm DOĞUŞ gurubu çalışan ve emeklilerine baş sağlığı dilerim. Hepimizin başı sağolsun.
       Coşkun ÇALIŞBEKTAŞ
       

Neredeyse doğumundan beri DOĞUŞ camiası içerisinde olan bir DOĞUŞ çalışanı olarak ben ve tüm mesai arkadaşlarım, Sn. Ayhan ŞAHENK’in zamansız vefatı dolayısıyla derin bir üzüntü duymaktayız.
       Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve biz DOĞUŞ çalışanlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.
        Ümit Öztürk
       

Hem bir Fertekli (Niğde’nin en güzel kasabalarından biri) olduğumdan dolayı Niğde’mize en önemli hizmetleri yapması nedeniyle; hem de bir bankacı olduğumdan dolayı bankacılık sektörüne çok önemli katkıları olması nedeniyle Merhum Ayhan Şahenk’i kaybetmenin hüznünü yaşıyorum.Tüm Niğde’lilerin ve tüm Türkiye’nin başı sağ olsun, ruhu şad olsun.
       Uğur DURMAZ
       

Degerli buyugumuz Sayin Ayhan Sahenk beyefendinin vefatini tum mesai arkadaslarim ve ben derin uzuntu icerisinde anmaktayiz.
       Bu guzel ulkemin sayin Sahenk beyefendi gibi durust caliskan namuslu ve yardim sever is adamlarina her zaman ihitiyaci olmus ve olacaktir.
       Kendisine Allahtan rahmet, ailesine ve tum Dogus grubu calisanlarinin bası saglıgı diliyorum.
        Saygilarimla
        Ilker ozturk
       IXIR Erisim Grubu

 

 
  NTVMSNBC KULLANICILARININ TOP 10'u  
 

Bu haberi diğer okuyucularımıza tavsiye eder misiniz?
hayır   1  -   2  -   3  -   4  -   5  -  6  -  7  kesinlikle

 
   
 
 
NTVMSNBC   NTVMSNBC 'ye iyi erisim için
Microsoft Internet Explorer
Windows Media Player   kullanın
 
   
  Ana Sayfa | Güncel | Dünya | Ekonomi | Sağlık | Yaşam | Teknoloji | Kültür & Sanat | Spor | Hava Durumu | Haber Özetleri | Arama | NTVMSNBC Hakkında | Yardım | Spor Yardım | Tüm Haberler |
Araçlar | NTVMSNBC Reklam Seçenekleri | Hukuki Şartlar & Gizlilik Hakları