Home page

Haber Menüsü


Ariel Ortega resmen Fenerbahçeli  
Sarı-lacivertli taraftarların yoğun ilgisiyle İstanbul’a gelen Ariel Ortega, kendisini 4 yıl süresince resmen Fenerbahçeli yapan imzayı yine yoğun ilgi altında attı.  
   
 
 
   
İstanbul
NTV-MSNBC VE AJANSLAR
 
    24 Haziran—  Fenerbahçe’nin yeni transferi Ariel Ortega, artık resmen Fenerbahçeli. Büyük taraftar ilgisi altında İstanbul’a gelen Arjantinli yıldız, yine büyük bir şölenle kendisini Fenerbahçeli yapan sözleşmeye imza attı. Fenerbahçe Kulübü’nün 4 yıllık sözleşme imzaladığı Arjantinli futbolcu Ariel Ortega, sarı-lacivertli formayı giydiği süre içinde başarılı olmayı çok istediğini belirterek, “Bütün yüreğimle 4 yıl burada kalıp mutlu ve başarılı olmak istiyorum” dedi.  

   
 
NTVMSNBC Reklam  
 

  Ortega’nın Fenerbahçe Burnu’ndaki kulüp binasında gerçekleştirilen imza törenine kulüp başkanı Aziz Yıldırım, asbaşkan ve kulüp sözcüsü Atilla Kıyat, asbaşkanlar Murat Özaydınlı ve Nihat Özbağı’nın yanı sıra yıldız futbolcunun İtalyan menajeri Antinoya Caliendo katıldı.
       İmza töreninden sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Arjantinli yıldız, Fenerbahçe camiasına, kendisine gösterilen bu büyük ilgiden dolayı teşekkür ederken, Türkiye’de bulunmaktan dolayı gurur duyduğunu kaydetti.
       Transferinde sarı-lacivertli kulübü tercih etmesinin en büyük nedenini, “Fenerbahçe’nin çok büyük bir camia olduğunu söylediler ve burada da bunu gördüm. Önemli nedenlerden birisi de Fenerbahçe’nin kazanmayı çok istiyor olmasıdır” diye belirten Arjantinli futbolcu, şöyle konuştu:
       “Arjantin’de Türk futbolu fazla gündemde yer almıyor. Ben de son günlerde Türk futbolunun nasıl olduğunu gördüm ve tanıdım. Açıkçası daha önce pek tanımıyordum. Ben buraya Fenerbahçe’nin renkleri için geldim. Burada Fenerbahçe’nin başarısı için çalışacağım.”
       
10 NUMARALI FORMA
       
Arjantin’deki takımı River Plate ve ülkesinin milli takımında 10 numaralı formayı giyen Ortega, “Fenerbahçe’de 10 numaralı formayı Revivo giyiyor. 10 numarayı giymek için bir isteğin olacak mı” şeklindeki soruya da şu yanıtı verdi:
       “Forma ve numaranın bir anlamı yok. Fenerbahçe’nin menfaati önemli. Bunun için de birlik ve beraberlik içinde olmamız lazım. Ben bunun için her türlü fedakarlığa hazırım.”
       Pazar akşamı yöneticilerle birlikte bir gece kulübünde yemek yiyen Ortega, sarı-lacivertli takımın İsrailli futbolcusu Revivo ile de gece kulübünde bir görüşme yaptığını belirterek, “Revivo ile dostane bir görüşme yaptık” dedi.
       Ortega, “Almeyda’nın Fenerbahçe’de oynamasını ister misin” sorusunu da “Onunla şimdiye kadar bu konuda hiçbir görüşme yapmadım. Almeyda çok büyük bir futbolcu. Ancak bu kararı verme yetkisi Fenerbahçe Kulübü’ne aittir. Bu konuda Fenerbahçe’nin alacağı her karara saygı duyarım” diye yanıtladı.
       
İMZA DAĞITTI
       Fenerbahçe’nin 4 yıllık sözleşme imzaladığı Ariel Ortega, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda sarı-lacivertli taraftarlara imza dağıttı.
       İmza törenin ardından kulüp binasından ayrılarak stada gelen Ortega, Fenerium Mağazası’nda sarı-lacivertli taraftarlara imza dağıtırken, çok sayıda taraftar, yıldız futbolcuya forma imzalatmak için adeta birbirleriyle yarıştı. Ortega, Fenerium Mağazası’nda imza dağıttıktan sonra da yeni maraton tribünündeki locaları gezip, sahaya inerek zemine baktı. Bu arada Ortega’yı görebilmek ve imza almak için stada gelen yaklaşık 150 kişilik taraftar grubu, yaptıkları tezahüratlarla Arjantinli futbolcuya sevgi gösterisinde bulundu. Taraftarlar, Arjantinli futbolcuya yumruk şov yapması için tezahüratta bulunurken, Ortega, seyircinin bu isteğine bir kez yumruğunu havaya kaldırarak yanıt verdi.
       Ortega’nın kendisine gösterilen ilgiden dolayı bir hayli sevinçli olduğu da dikkat çekti. Sarı-lacivertli takımın yeni transferi daha sonra Samandıra Tesisleri’ni görmek ve futbolcu arkadaşlarıyla tanışmak için tesislere gitti.
       
 
 
   
 
 
NTVMSNBC   NTVMSNBC 'ye iyi erisim için
Microsoft Internet Explorer
Windows Media Player   kullanın
 
   
  Spor Kapak | Futbol | EURO2000 | World2000 | Basketbol | NBA | Formula1 | Motor Sporları
Tenis | Olimpiyat | Diğer | Foto Galeri | Yardım | Araçlar | Arama |Bize Yazın
Reklam | Hukuki Şartlar & Gizlilik Hakları