Home page

Haber Menüsü


Denizlispor “siyah forma” giyecek
Denizlispor’un genç yaşta yitirdiği futbolcu Doğan Seyfi’yi birçok takımın kadrosunda görmek istediğini kaydeden kulüp başkanı Baysal, Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdar Bilgili ile temasta olduklarını söyledi.
Denizli
AA
20 Aralık— Birinci Süper Lig takımlarından Denizlispor’un kulüp başkanı Mustafa Baysal, Ramazan Bayramı’nın 2. gününde trafik kazasında kaybettikleri futbolcuları Doğan Seyfi Atlı’nın 18 numaralı formasını kimsenin giyemeyeceğini, Kocaelispor ile diğer maçlarda da “siyah forma” ile sahaya çıkacaklarını bildirdi. Baysal, Doğan Seyfi’nin kentte “çok sevilen ve beyefendiliği ile örnek bir futbolcu” olduğunu, ölümü ile tüm Denizli halkının üzüntüye boğulduğunu dile getirdi.

   
 
NTVMSNBC Reklam  
 

  Doğan Seyfi’nin 18 yaşında, Beşiktaş ve Fenerbahçe’den teklif almasına karşın Denizlispor’u tercih ettiğini söyleyen Baysal, şöyle dedi:
       “Çok yetenekli, Brezilyalı yıldız Ronaldo’nun stiline sahipti. 18 yaşında bize transfer olduğundan mıdır bilinmez, hep 18 numaralı formayı giydi. Bundan sonra Denizlispor’da Doğan Seyfi’nin formasını kimse giyemeyecek. İsmini, Denizli’de yapılacak bir spor tesisine vereceğiz. Kaza yaptığı yerdeki köprüye de isminin verilmesi konusunda girişimlerimiz olacak.”
       
“BEŞİKTAŞ FORMASINI GİYECEKTİ”
       
Denizlispor’un genç yaşta yitirdiği futbolcu Doğan Seyfi’yi birçok takımın kadrosunda görmek istediğini kaydeden Baysal, Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdar Bilgili ile temasta olduklarını bildirerek, şunları söyledi:
       “Kendisinden Türk futbolu adına çok şeyler beklediğimiz bir oyunucuydu. Serdar Bilgili, Doğan Seyfi’ye siyah-beyazlı formayı giydirmek için bizimle görüşmüştü. Ben Bilgili’ye önceliğin kendilerinde olduğunu, Doğan Seyfi’nin bizim gibi kulüplerde oynayarak vitrine çıkmasının doğru olacağını söylemiştim.”
       Doğan Seyfi’nin cenazesinin Trakya’da meydana yoğun kar yağışı nedeniyle yarın defnedilebileceğini, kendisinin de cenaze töreninde hazır bulunacağını belirten Baysal, “Ailesi de çok zor durumda. Maddi sıkıntıları olduğunu da biliyoruz. Doğan Seyfi’nin ailesine elimizden gelen herşeyi yapacağız. Eski futbolcular El Saka ile Ahmet Hassan ailesine 5 bin dolar verecek” diye konuştu.
       
“FEDERASYON TALEBİMİZİ KABUL ETMEDİ”
       
Doğan Seyfi’nin ölümü ile büyük yeşil-siyahlı takımın büyük bir üzüntü içine girdiğini kaydeden Baysal, Futbol Federasyonu’na Kocaelispor maçının ertelenmesi konusundaki başvurularının kabul edilmediğini bildirdi.
       Kocaelispor maçına ve diğer maçlara “siyah forma” ile çıkacaklarını belirten Baysal, “Federasyon, Kocaelispor’un 1 maçını ertelenmişti. Bu nedenle Kocaelispor-Denizlispor maçı önceden belirlenen günde ve saatte yapılacak. Denizlisporlu oyuncular, bu maçta ve tüm maçlarda, siyah formalarıyla Doğan Seyfi için oynayacak” dedi.
       
HAZIRLIK KAMPI BELEK’TE
       
Denizlispor, devre arası hazırlık kampını Antalya Belek’te yapacak. Yeşil-siyahlı takımın yöneticileri, ilk yarının tamamlanmasından sonra futbolcuların çok kısa süreli izin yapacaklarını, ardından da Antalya Belek’te ikinci yarı hazırlıklarına başlayacaklarını belirttiler.
       Denizlispor Kulübü Başkanı Mustafa Baysal, özellikle savunma ve orta alanda sorun yaşadıklarını, Belek’te 4 yabancı oyuncuyu deneyeceklerini, teknik direktör Sakıp Özberk’in beğenmesi halinde de en az ikisini kadroya dahil edeceklerini bildirdi.
       Baysal, Fenerbahçe ile oynadıkları kupa maçında, kaleci Abdouleye’ye tokat attığı gerekçesiyle kırmızı kart gören kaptan Tolunay’ın 2 maçlık cezasının, Tahkim Kurulu’nca onaylandığını kaydetti.
 
   
 
 
NTVMSNBC   NTVMSNBC 'ye iyi erisim için
Microsoft Internet Explorer
Windows Media Player   kullanın
 
   
  Spor Kapak | Futbol | EURO2000 | World2000 | Basketbol | NBA | Formula1 | Motor Sporları
Tenis | Olimpiyat | Diğer | Foto Galeri | Yardım | Araçlar | Arama |Bize Yazın
Reklam | Hukuki Şartlar & Gizlilik Hakları