Home page
Haber Menüsü


Güncelleme: 06:21 ET 20 Eyl., 2000
 
Yükselen burç
 
Sadece doğduğunuz günü biliyorsanız, güneşinizin bulunduğu burcu ve diğer gezegenlerin hangi burçlarda olduğunu öğrenebilirsiniz.
 
 
 Güneşinizin bulunduğu burca göre kişiliğinizi, Ay’ın bulunduğu burçla duygusal dünyanızı ve diğer gezegenlerin konumlarıyla da hayal dünyanızı, mücadele enerjinizi ve bunun gibi farklı yönlerdeki potansiyelinizin zenginliklerini görebilirsiniz. Fakat bu astrolojik olarak yeterli değildir.

   
 
       
    MSNBC News Astroloji bizim aynamızdır
MSNBC News Yıldız haritası (horoskop) nedir?
MSNBC News Güneş burcunuz
MSNBC News Bilinçaltının simgesi Ay burcu
MSNBC News Astro-sağlık
MSNBC News Tebai Takvimi
MSNBC News Uğurlu sayılar, günler ve renkler
 
NTVMSNBC Reklam  
 

  Siz çok zeki bir insan olabilirsiniz. Önemli olan bu zekanızı yaşamın hangi alanlarında kullanıyor olduğunuzdur. Belki akademik, entelektüel, belki de ticari bir zekanız var. Paranın nereden geleceğini anında kavrayabiliyorsunuzdur.
       Potansiyellerinizi kullanacağınız alanlar ve gelecekte yaşamınızın hangi evlerinde ne tür sorunlarla veya güzel olaylarla karşılaşma ihtimalinizin olduğunu ancak doğum saatinizi biliyorsanız öğrenebilirsiniz. Biliyoruz ki, doğduğumuz anda, önümüzde yaşam yolu açılır. Bu yolda ne kadar bilgi sahibi ve ne kadar bilinçliysek o derecede hızlı ve iyi ilerleriz. Bizimle aynı yolu paylaşan başka insanlar da vardır. Aynı gün ve saat ve yer de tek biz doğmuyoruz ki. Fakat bilgi ilerleyişin şeklini, konumunu, rahatlığını kısaca her şeyinizi değiştirir. Bilgiyi edinmek ise kişinin özgür iradesine kalmış bir durumdur.
       
TAKINDIĞIMIZ MASKELER
       Ayrıca doğduğumuz an insanlara takındığımız maskemizi de belirler. Maske denilince iki yüzlülük, hilekarlık gibi kötü düşüncelere kapılmamak gerekir. Her insanın her durum karşısında oynadığı bir rol vardır. Bu durumu elbise giymeye benzetebiliriz. Kimse özel kişiler dışında kimsenin karşısında çırılçıplak kalmak istemez. Temelde bu bizim sevgi ve ilgi ihtiyacımızdan kaynaklanmaktadır. Bu ihtiyacın tatmin edilme şekli ve görüntüsü kişiden kişiye değişebilir. İnsanları kızdırarak da ilgi çekeriz, kırmamaya çalışarak da. Bu bizim maskemizdir. Çok narin, her şeyden kırılabilecek duygusallıkta tanıdığımız bir arkadaşımızın gerçek kişiliğine ulaştığımızda içindeki gücünü görebiliriz. Bu durumun ters konumuyla da karşılaşabiliriz. Cesur bir tanıdığımızın ne kadar korkak olduğunu görüp şaşırabiliriz. Bu durum bizim için de geçerlidir.
       Toplum önüne sunduğumuz maskemizi yükselen burcumuz belirler. Özellikle korktuğumuz ve belirsiz durumlarla karşılaştığımız anda takındığımız tavrı yükselen burcumuz etkiler. Bir bakıma kendimizi korumak için etrafımıza ördüğümüz duvardır. İnsanlar ancak o duvarı aştıklarında bizim gerçek yüzümüzle karşılaşırlar.
       Yükselen burcumuz hayata bakışımızı belirler. Hayata bakışımız çocuk yaşantımızın sonucunda bir görüntü kazanır. Doğum şeklimiz, çocukluğumuzda verdiğimiz hayatta kalma mücadelesi, çevremiz ve sosyal koşullarımız bu bakışı biçimlendirir. Yükselen burcumuz bize bu konuda da bilgi verir.
       
YÜKSELEN BURÇ NE ANLAMA GELİR?
       Güneş ve diğer tüm gezegenler ekliptik adı verilen burçlar kuşağında hareket ederler. Güneşin Balık burcunda olması, doğduğunuz gün gökyüzünde güneşin Balık takım yıldızı içinde bulunması anlamındadır. Bu durum sizin kişiliğinizi, egonuzu ve yaratıcı enerjinizi belirler. Doğduğunuz saatte doğu ufuk çizgisinde bulunan burç kümesi ise yükselen burcunuzdur.
       Eğer gündüz doğmuş iseniz güneşiniz horoskopunuzun güney yarısında, yükselen burç çizgisinin üst kısmında bulunur. Bu sizin enerjinizi, varlığınızı insanlara rahatlıkla gösterdiğiniz anlamına gelir. Eğer gece doğduysanız güneşiniz yükselen burç çizgisinin alt kısmında yani kuzey yarısında kalacaktır. Bu da enerjinizi kendinize, sübjektif alanınıza yönelttiğiniz anlamındadır. Ortada olmaktan, insanları yönetmekten rahatsız olabilirsiniz.
       
       
Yükselen burcunuzu öğrenmek ve detaylı bilgi almak istiyorsanız, doğum saatinizi, tarihini ve doğum yerini doğru olarak bildirmeniz gerekmektedir:
       vildan@gizemci.com

       
 
       
    TOP5 Kriz, kadınları bu sefer daha çok vurdu  
     
 
  NTVMSNBC KULLANICILARININ TOP 10'u  
 

Bu haberi diğer okuyucularımıza tavsiye eder misiniz?
hayır   1  -   2  -   3  -   4  -   5  -  6  -  7  kesinlikle

 
   
 
 
NTVMSNBC   NTVMSNBC 'ye iyi erisim için
Microsoft Internet Explorer
Windows Media Player   kullanın
 
   
  Ana Sayfa | Güncel | Dünya | Ekonomi | Sağlık | Yaşam | Teknoloji | Kültür & Sanat | Spor | Hava Durumu | Haber Özetleri | Arama | NTVMSNBC Hakkında | Yardım | Spor Yardım | Tüm Haberler |
Araçlar | NTVMSNBC Reklam Seçenekleri | Hukuki Şartlar & Gizlilik Hakları