Home page
Haber Menüsü


Burçların beden üzerindeki etkisi
Astro-sağlık
Gezegenlerin vücudumuz üzerindeki yansımaları
 
     Her gezegen vücudumuzda bir yeri yönetir. Bunun anlamı gezegen ile yönetilen organ arasında bir eş zamanlı ilişkinin bulunmasıdır. Aynı tür enerjiler farklı görüntülerle gözükseler de aynı prensiplerle çalışır.  

   
 
       
    MSNBC News Astroloji bizim aynamızdır
MSNBC News Güneş burcunuz
MSNBC News Yıldız haritası (horoskop) nedir?
MSNBC News Bilinçaltının simgesi Ay burcu
MSNBC News Tebai Takvimi
MSNBC News Yükselen burç
MSNBC News Uğurlu sayılar, günler ve renkler
 
NTVMSNBC Reklam  
 

  Mesela dondurma ile bir kalıp buzu ele alalım. Her ikisi de soğuktur. Soğuk prensibinin etkisi altındadırlar. Isındıkları anda dönüşüme uğrarlar ve dondurmayı dondurma, buzu da buz yapan prensibin dışına çıkarak varlıklarını yitirirler. Buz suya, dondurma ise muhallebi kıvamında bir tatlıya dönüşür. Bunun gibi aynı prensipler kümesi içinde yer alan birçok örnek etrafımızda bulabiliriz. Haritamızda bir enerji işleyişinde tıkanıklıklar görürsek, bu durum o enerjinin etkisi altındaki vücudumuzun bölümlerinin de sağlıklı bir durumda olmadığı anlamına gelir. Zaman içinde etkisi altında kalacağımız güçlü bir transit, bu sağlık sorunumuzun yüzeye çıkmasına neden olacaktır.
       Bu sağlık sorunumuza neden olan enerjinin etkisini enerjimizi dengeleyerek azaltmamız mümkündür. İnsan olduğumuzu ve yaşamda her şeyin üstesinden gelebilecek güçte olduğumuzu unutmamamız gerekir. Astrolojik bilgi sayesinde kendimizi nasıl dengeleyeceğimizi görebiliriz. Bunun yanında iç sesimizin de bize yol gösterdiğini unutmamak gerekir.
       “Astronomi, tedaviye az değil çok etki yapmaktadır. Çünkü bir insan eğer zamanların değişmesini, yıldızların yükselip alçalmasını anlarsa, o yılın nasıl bir yıl olacağını önceden bilebilir, hazırlıklı olabilir.”
       
GÜNEŞ
       
Genel sağlığımız, canlılığımız, yaşam gücümüz, kalp, omurga, dolaşım sistemi, gözler (kadında sol göz, erkekte sağ göz), vücudun sağ tarafı, beyin, gizli kalıtımsal eğilimlerimiz, DNA (deoxyribonucleic asid), dalak, damarlar, güneşin etkisi altındadır.
       Sert etkiler almış bir güneş, yorgunluk, keyifsizlik verir. Kızamık, çiçek gibi iltihap patlakları veren hastalıklara neden olabilir.
       
AY
       
Kadın üreme organları, doğurganlık, göğüsler, vücut sıvıları, lenfler, kan serumu, sindirim sistemi, mide, beyincik, bellek, mukoza zarı, gözler (kadında sağ göz, erkekte ise sol göz), vücudun sol tarafı. RNA (ribonucleic asid).
       Sert etki altındaki Ay duygusal ve ruhsal dengesizliklere, ülser ve mide rahatsızlıklarına, apselere, tümörlere ve astım hastalığına (vücudun mukus membranında bozukluklar) neden olabilir.
       
MERKÜR
       
Konuşma ve duyu organları, sinir sistemi, fiziksel algı sistemi, biyoelektrik alanı, motor sinir sistemi, eller, parmaklar, solunum, tiroit bezi Merkür etkisindedir. Sert etkiler almış Merkür aşırı heyecan, nevrasteni, kararsızlık ve tedirginlik verebilir. Haritalarında Merkür etkisi görünür durumda olanlar Merkür’ün geri hareket ettiği zamanlarda aşırı agresiv davranışlarda bulunabilirler.
       
VENÜS
       
Böbrekler, toplardamar, iç kulak, bezeler ve hormon sistemi, seksüalite, boğaz, ağız, deri, yanaklar, mesane Venüs etkisindedir.
       Venüs’ün Güneş, Ay ve Yükselen ile yaptığı açılara bakarak bademcik iltihabı, böbrek hastalıkları ve diğer lenfatik rahatsızlıklar hakkında ipucu elde edebiliriz.
       
MARS

       Kaslar ve kas sistemimiz, seksüel fonksiyonlar, safra, baş, alyuvarlar Mars’ın etkisindedir. Bir haritada Mars, Güneş, Satürn veya Jüpiter ile sert bir görünüm içinde bulunuyorsa güçsüzlük, adale sorunları, felç, ani kalp spazmına neden olur. Sert transitlerde ise ateş yükselmesi, yaralanmalar, bulaşıcı ve mikrobik hastalıklara neden olabilir.
       
JÜPİTER
       
Organlara, kana, karaciğere, hücre beslenmesine, kas ve kan yapımına şişmanlık, safra, akciğer, kaburga’ya etki eder.
       Jüpiter’i sert etkiler altında olan kişilerde şeker hastalığı, yüksek tansiyon, karaciğer bozuklukları, gut ve yüksek kolesterol görülebilir.
       
SATÜRN
       
Kemikler, iskelet sistemi, taş oluşumu, sertleşme, organ kaybı, yaşlılık, eklemler, dalak, deri, dişler ve ilik Satürn etkisi altındadır.
       Ters açılar durumunda damar tıkanıklıkları, dolaşım bozuklukları, hazımsızlık, kabızlık, romatizma, ağır ruhsal depresyon görülebilir.
       
URANÜS

       Genel vücut ritmi, solunum, beyin zarı, sinir sistemi ile olan tüm ilişkiler, hipofiz, omurilik, uyuşan bölgeler Uranüs etkisindedir.
       
NEPTÜN
       
Vücut lekeleri, epifiz, aura, uyku, mimikler, bilinçaltı, uyuşma halini etkiler.
       
PLUTO
       
Kolektif bilinçaltı, kronik hastalıklar, belirsiz ve sonradan çıkan rahatsızlıklar, bilinçsizlik, cinsellik, yaşamın son bulması Plüton’un etkisi altındadır.
       
       Detaylı bilgi almak isteyenler:

       vildan@gizemci.com
       
       
       
 
       
    TOP5 Kriz, kadınları bu sefer daha çok vurdu  
     
 
  NTVMSNBC KULLANICILARININ TOP 10'u  
 

Bu haberi diğer okuyucularımıza tavsiye eder misiniz?
hayır   1  -   2  -   3  -   4  -   5  -  6  -  7  kesinlikle

 
   
 
 
NTVMSNBC   NTVMSNBC 'ye iyi erisim için
Microsoft Internet Explorer
Windows Media Player   kullanın
 
   
  Ana Sayfa | Güncel | Dünya | Ekonomi | Sağlık | Yaşam | Teknoloji | Kültür & Sanat | Spor | Hava Durumu | Haber Özetleri | Arama | NTVMSNBC Hakkında | Yardım | Spor Yardım | Tüm Haberler |
Araçlar | NTVMSNBC Reklam Seçenekleri | Hukuki Şartlar & Gizlilik Hakları